Slaap problemen? - Babyforum

maaike86 - schreef op 27-02 om 17:50
Hoi allemaal,

Mijn baby is bijna zes weken oud en heeft erg veel ladt van krmpjes, lijkt nu gelukkig iets minder te worden maar hierdoor heeft hij de laatste weken steeds bij mij geslapen (lees op mij...)
Zowel overdag als snachts. Nu ben ik het wel redelijk zat om niet vsn de bank sf te kunnen e geen minuut iets te kunnen doen dus hebben jullie tips hoe ik dit kan veranderen? Ik heb geprobeerd hem slapend wg te leggen maar hoe lang ik ook wacht hij wordt direct wakker em begint te brullen.ik heb gelezen da je hem wakker weg moet leggen maar wat doe je dan vervolgens als hij gat huilen? Wat is de beste aanpak?

Daarnaasr is hij sinds deze week voor het eerst echt wakker na voedingen, voorheen sliep hij bijna direct in. Nu houd ik me aan het ritme van voeden, boeren/ verschonen spelen en dan slapen. Maar hij laat moeilijk zien of hij moe is, of ik mis het dus na 45 min wieg ik hem in slaap. Dit duurt alleen wel zon vijftien minuten minstens waarin hij wel loopt te gapen maar ook aan het huilen is alsof hij het er niet mee eens is en dan ineens vallen zun ogen dicht als we gekuk hebben. Soms werkt dt dus ook niet en blijft hij gewoon wakker met alle gevolgen van dien. Hebben jullie tips om m beter in slaap te krijgen? En is het normal dat het nu al zo lang duurt voordat hij slaapt? Hij slaapt daarna ookk maar heel,kort, half uur tot een uur max. 


Ik hoop dat jullie een paar goede tips hebben!
1 antwoord en 23432599x bekeken
Josanne Verhoof (Gast) - schreef op 25-02 om 10:06
Hoi hoi!
Mijn naam is Josanne Verhoof, werkzaam als pedagoog en slaapconsulent bij Villa Bimbi. Ik denk heel erg graag met je mee!
Je mag mij gerust een berichtje sturen via  info@villabimbi.nl  of via Whatsapp op 073 8449030 dan help ik je graag verder. 
Je kunt dan tevens een kort gratis slaapplan ontvangen.
Lieve groetjes,
Josanne
Villa Bimbi

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Slaap problemen?' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan