HELP! - Babyforum

Cutiex - schreef op 12-09 om 20:37
Wat er staaat in de teksten
49 antwoorden en 35743026x bekeken
Nannie ❤ - schreef op 12-09 om 20:50
Over tien jaar kijk jij terug op deze situatie en dan denk je bij jezelf: " wat was ik toen toch naïef". 
Als jij bij hem blijft en dit gebeurt straks nog een keer dan ben jij net zo schuldig hieraan als jouw vriend. 

Ik wens je veel wijsheid toe!
anoniem1994 - schreef op 12-09 om 20:54
Jullie hebben mij erg aan het denken gezet. 
Ik wacht nog even het gesprek van morgen af en dan ga ik beslissen. 

Bedankt allemaal alvast en nog een fijne avond!
Cutiex - schreef op 12-09 om 21:23
Ja toen was je ook hard aan het denken over trouwen en nog een kindje ... Maar this mij wel best zo . 

Succes veder  ik bemoei me er niet meer mee in !
Amy - schreef op 13-09 om 20:10
Er stond vandaag een verhaal in de krant van een belgische vader die nu in de cel zit omdat hij zijn babyzoontje een hersenbreuk heeft geslagen omdat hij niet stil was toen hij een computerspel deed. Moeder lag in de andere kamer te slapen. Denk aan je kind en wees alsjeblieft niet het volgende verhaal in de krant.
chantieeeee - schreef op 25-09 om 17:15
ongelofelijk hoe ver moet het komen voordat je eindelijk voor je zoontje kiest? Je bent nog jong dus misschien kun je nog niet alles overzien maar je moederinstinct moet toch alarm slaan als je ziet wat je man je kind aandoet als ik dat soort dingen zou zien of merken van mijn man zou ik woest worden tis gewoon pure mishandeling en jij kijkt er naar en doet niks behalve twijfelen over wat je moet doen ??? kan me dat gewoon niet voorstellen
Tink - schreef op 21-10 om 23:20
Is er nog iets veranderd hier?
Cutiex - schreef op 22-10 om 12:53
Denk het niet Tink 
anoniem1994 - schreef op 24-10 om 19:50
Na een hele tijd niks meer te hebben gezegd. Een update van mijn kant.
Ik heb zoals gezegd met mijn vriend gepraat. Hij heeft een boekje besteld voor driftkikkers. Hij is hierin aan het lezen gegaan. Het gesprek bij een maatschappelijk werkster heeft niks opgeleverd, is hij een keer weer heen geweest en toen zag hij het nut er niet van in. Dat boekje is hij druk mee bezig geweest, daarin staat hoe om te gaan met woede aanvallen, etc. Op dit moment zitten wij al een maand bij mijn ouders in huis. Dit omdat ons huis verkocht is en de woning die wij gekocht hebben, pas per 1 december vrij komt. Mijn zoontje is de afgelopen tijd erg ziek geweest, heeft nu helaas ook nog een middenoorontsteking erg zielig. Hierdoor huilt hij meer.. Mijn vriend gaat hier veel beter mee om dan eerder. Na een slapeloze nacht van het huilen van mijn zoontje doordat hij zoveel pijn had aan zijn oren werd het mijn vriend wel weer wat te veel, maar toen heeft hij gelijk het boekje er weer bij gepakt..
Nina (Gast) - schreef op 25-10 om 09:29
wat ben jij ongelofelijk.. 
Somige vrouwen doen er echt alles aan om een kind te kunnen krijgen, jaren! Jullir hebben er een en gAAN er zo mee om echt verschrikkelijk! 
Met het boekje... Alles komt goed door jou boekje! Maak je geen zorgen om je kind! Dat is niet nodig zolang hij het boekje leest..  kinderen met een kind, tja
Nannie ❤ - schreef op 25-10 om 10:17
Ik heb je voorheen ook al het één en ander geadviseerd, dus hou nu dan ook mijn mond erover. Vind het wel heel triest wat ik nu weer lees.. 
Haal voor je kind propules, of sintjanskruid op de oren. (Zelf even googlen hoe je dit moet toepassen) Kinderen met zware emoties en onderdrukking hebben vaak oorklachten!!
Cutiex - schreef op 25-10 om 11:36
Nina , 
Ik ben het helemaal met je eens !  Veel meiden hebben haar hele goede advies gegeven maar blijkbaar doet ze er totaal niks mee , erg jammer voor het jongetje dat hij zo moet leven met een verschrikkelijke vader ! En het boekje ? Ik geloof er geen donder van dat het helpt want als een maatschappelijke werker al niet helpt moet het boekje zekers helpen ? 
chantieeeee - schreef op 26-10 om 17:11
 sorry maar wat een risico durf jij te nemen met je kind  jammer dat je man belangrijker voor je is dan je bloedeigen kindje

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'HELP!' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan