Dochter slaapt slecht - Babyforum

Anoniem (Gast) - schreef op 25-11 om 21:06
Hallo,
Ik ben hier nog niet echt bekend, maar wil graag advies vragen.

Mijn dochter is 20 maanden. Ze heeft vanaf de geboorte nog nooit echt door geslapen. Ze wordt ongeveer 2 á 3 keer per nacht wakker en ik krijg haal alleen in slaap met een fles. Ik heb dit nooit erg gevonden, maar ik merk dat het me nu toch een beetje opbreekt en dit maakt mij overdag geen leukere mama .
We zijn van de structuur. Rond 7u staan we op. Mijn dochter gaat, op haar verzoek, om 10u weer naar bed en slaapt dan meestal tot ongeveer 1u. Dit gaat meestal zonder problemen. Om 4u wordt ze vaak een beetje moe. Dan gaat ze even lekker op de bank zitten met een boekje of we kijken samen tv. Tussen 5u en 6u gaan we eten. Daarna mag ze nog even tv kijken of rustig spelen. Om 7u is het weer bedtijd. Ze slaapt dan vaak tot ongeveer 9u. Als ze haar fles om 7u niet leeg heeft gegeten dan wil ze vaak nog een flesje. Daarna is rond 11u- 01u- en 5u wakker. Ik heb haar wel eens laten huilen, maar dit kan ze uren volhouden en ik niet..
Sorry voor het lange verhaal. Ik hoop hierdoor passend advies te krijgen. 

Groetjes
1 antwoord en 34928771x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 05-01 om 13:44
ik zou eens overleggen met het consultatiebureau als ik jouw was, zij hebben vaak wel adviezen wat je eventueel kan doen, want verder als toch maar even laten huilen voor een aantal nachten en volhouden kom ik ook niet. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Dochter slaapt slecht' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan