Help mijn zoontje kan zichzelf niet vermaken - Babyforum

Linda - schreef op 22-06 om 16:28
Zoals de titel aan aangeeft, mijn zoontje van 6 maanden kan zichzelf niet goed vermaken. Op de momenten dat hij wakker is wil hij graag vermaakt worden zelf spelen in de box of op een kleed vindt hij maximaal 5 min leuk dan begint hij te miepen en al snel te krijsen.
Hij draait al op zijn buik maar kan niet terug hierdoor huilt hij ook snel.
Iemand tips om hier mee om te gaan?
7 antwoorden en 27880550x bekeken
proud_mommy - schreef op 22-06 om 23:54
Ik zou proberen iets te geven dat geluid maakt of een knuffel. Heb dat voor me zoontje gekocht en hij vindt het geweldig. Boxmobiel ook steekt hij zn handjes er naar uit. Sowieso dingen in felle kleren is interessant voor kids van die leeftijd. Mijn kleine is nu 4,5 maand.
Linda - schreef op 23-06 om 14:34
Dank jullie wel! Heb allemaal nieuw speelgoed in huis gehaald, hij heeft nu ook koorts en ik geloof dat er tandjes doorkomen misschien heeft het daar ook mee te maken!
proud_mommy - schreef op 23-06 om 15:21
Haha hier ook zo een. Gisteren schommelde het tussen 38.8 en 39.8 en nu tussen 37.5 en 37.7. Ik heb tandzalf gehaald en bijtring in de koeling. 
Lisette (Gast) - schreef op 14-10 om 19:39
Hoi, mijn zoon is nu net de 4 maanden gepasseerd. Eerst vond hij de box ook niet leuk. Nu gelukkig wel. Kan zeker 25 minuten liggen in de box. Ik heb een rammelaar en octopus knuffel waar hij gek op is. En een boxmobiel vind hij geweldig. Hij kan daar lang plezier van hebben. Misschien kun jij .dat ook aanschaffen voor je kind? Ik kletste in het begin ook tegen hem bij de box. Nu hoeft dat niet meer en vermaakt hij zich en kan mama de vaat doen. Of een kopje koffie drinken! Heerlijk
Anoniem (Gast) - schreef op 13-01 om 20:01
Geef hem gewoon normale materialen: plastic opscheplepel of beker, bekertjes, bakkwast, doekjes of een open bal die hij goed vast kan houden. Zo daag je hem uit om zelf iets te doen. 
Materialen met licht en muziek hebben voor die kleine kindjes geen meerwaarde. Tenzij zij zelf zien waar het geluid vandaan komt, bijvoorbeeld balletjes die ergens in rollen en ze zien dit.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Help mijn zoontje kan zichzelf niet vermaken' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan