Kindje 15 maanden maar wil niet lopen, is dit normaal? - Babyforum

kareshma789 - schreef op 27-09 om 14:23
Mijn dochter is 15 maanden, ze staat al en kan al een aantal stappen los zetten. Ze weigert uit haar eigen te lopen, is dit normaal?
3 antwoorden en 26758007x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 01-10 om 00:42
Ja, waarschijnlijk vind ze het gewoon nog een beetje eng. Je kunt wel met haar oefenen door haar met iets wat ze leuk vind te stimuleren naar je toe te lopen en dan steeds een stukje verder te gaan staan. Maar uiteindelijk zal ze pas echt los gaan lopen wanneer zij er klaar voor is, en dat kan heel plotseling en heel snel gaan dan.
Maar ze kan staan en ze kan een paar stappen los zetten dus ik zou me niet teveel zorgen maken nog. 
proud_mommy - schreef op 01-10 om 08:04
Is normaal, je kunt haar helpen. Haar handjes vast houden of een wagentje kopen (kinderwagentje bijvoorbeeld) elk kind ontwikkelt op zijn of haar tempo. Voor je het weet rent ze door het huis en moet je haar achter aan rennen.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Kindje 15 maanden maar wil niet lopen, is dit normaal?' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan