Ervaringen - Babyforum

Kim (Gast) - schreef op 23-09 om 07:28

Hoi allemaal. 
Ik heb een vraagje. 
Mijn dochtertje heeft na de geboorte drie weken in het ziekenhuis gelegen. Het was zo erg dat ze ook niet uit bed mocht. Doordat het raam aan 1 kant zat, heeft ze hierdoor een voorkeurshouding gekregen. Dit was zo chronisch bij haar dat ze weigerde om de andere kant op te kijken. Dit heeft een afplatting veroorzaakt. Nu twee maanden verder zijn we nog hard bezig om deze weg te krijgen... Op buik leggen, hoofd draaien in slaap, speeltjes aan niet voorkeurskant ed. Nu merk ik alleen weinig verschil. wel vooruitgang in voorkeur, maar niet in de afplatting.  Komt het ooit nog goed met die afplatting?
2 antwoorden en 38975314x bekeken
Iza - schreef op 06-10 om 13:57
Wat vervelend zeg! Ik zou persoonlijk een afspraak maken bij een goede osteopaat die gespecialiseerd is in baby's/kinderen. Zij kunnen vaak door middel van een aantal behandelingen de voorkeurshouding op een vriendelijke/zachte manier laten verdwijnen. Succes!
Gast (Gast) - schreef op 07-10 om 11:00
Mijn zoontje had ook een sterke voorkeurshouding en wij zijn daarmee naar een fysiotherapeute gegaan voor kinderen. Nu 3 maanden verder is er van zijn afplatting en voorkeurshouding vrijwel niks meer te merken. Ook wordt er bij de fysiotherapeut gekeken naar of de voorkeur in de weg zit van de motorische ontwikkeling van een kind, dus dat is ook heel prettig. Succes!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ervaringen ' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan