Hoe werkt een flessenwarmer? - Babyforum

Poesh - schreef op 05-11 om 18:39
Je kan ook alleen het water verwarmen en dan je poeder toevoegen.
Diegene die ik heb staan, staat er mooi op hoevel ml water je in de verwarmer moet doen volgens de fles. Er zitten verschillende stukken bij voor bredere en smallere flessen. Je doet dat water in de verwarmer, zit je fles in het juiste stuk en druk op start
Ik heb hem al eens uitgetest, en een kleine hoeveelheid gaat nog vrij vlug. Maar de microgolfoven is toch een stuk sneller.
De onze is 1 om aan te sluiten in de auto ook. Dus die kan mee op reis. Ik zou moeten kijken welk merk het juist is, ik heb hem van een collega overgekocht.
3 antwoorden en 38622936x bekeken
kruimel - schreef op 05-11 om 21:26
Als je van plan bent flesvoeding te gaan geven  zou ik geen flessenwarmer kopen hoor, echt ontzettend zonde van het geld!
Opwarmen in de magnetron of gewoon warm water uit de kraan gaat veel sneller! (Voor onderweg kun je warm water in een thermoskan meenemen)

Als je borstvoeding geeft is het misschien wel te overwegen, omdat men aanraadt BV niet in de magnetron te doen om de voedingsstoffen zo goed mogelijk te behouden..

Ik heb een flessenwarmer van Medela, een fijn ding voor BV maar daarna dus nooit meer gebruikt.

Xkruimel
Guanita - schreef op 16-12 om 09:05
Beste Poesh en Kruimel, 

Ik dacht dat ik geen reacties had gekregen op mijn bericht maar blijkbaar toch wel . Dus sorry voor de late reactie.
Ik heb geen magnetron (microgolf) dus vandaar mijn vraag. Maar ik ben inmiddels zover dat ik het eerst met warm water uit de kraan ga proberen. Ik ga geen BV geven (waarschijnlijk) dus daar hoef ik geen rekening mee te houden. 
En anders is een simpele magnetron misschien wel niet veel duurder. 
Bedankt voor jullie reacties!

Guanita

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Hoe werkt een flessenwarmer?' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan