Lekkage pamper snachts - Babyforum

Hartje - schreef op 21-12 om 05:03
Hoi, 
Wie heeft de gouden tip? Snachts lekt de pamper van m'n zoontje altijd, zo vervelend voor hem! 
Dit is wat we doen:
Grotere luier. Andere merken geprobeerd. 1 om en een tweede andersom eroverheen. Romper los. Geen broekje aan ivm band om buik. Plastic overbroekje. Bovenrand naar binnen vouwen. 
Dit had allemaal geen effect. Nu net heb ik een plastic strikslip omgedaan, ben benieuwd maar andere tips zijn welkom. 
Meneer lijkt een beetje op z'n zij te slapen en de luier zit overigens niet te vol, want zie van gisteravond heb ik nu weer omgedaan, die was nog bijna droog. Kun je nagaan hoe nat hij wordt! Hij slaapt altijd van zes tot zes en om 23u verschonen heeft lijkt me geen zin omdat hij dan nog bijna niet geplast heeft. 
De lekkage zit trouwens vooral linkerzijkant bovenkant. Bij de sluiting zeg maar. 
Alvast bedankt voor de reactie, ook namens 10 maanden oude zoon 
10 antwoorden en 4747070x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 22-12 om 15:57
Kruitvat luiers sluiten hier beter aan. Het is een beetje uitproberen welk merk bij de billen van je kind past
anoniem22 - schreef op 22-12 om 16:23
17 weken
En die speciale kruip luiers van pampers? Omdat hij ook op zijn zij ligt. 
Little Jack - schreef op 22-12 om 17:44
Hey ik ben heel content van de nacht luiers van pampers. Vangen heel veel vocht op.
Groetjes
Nathalie
www.littlejack.be
Hartje - schreef op 23-12 om 07:38
Bedankt voor jullie reacties! Zelf denk ik dat een ander merk/maat niet perse effect heeft omdat het op z'n heupje lekt. Vanacht om 3u weer lekkage, daarna heb ik een pamper overdwars ertussen gedaan en daar weer een pamper over(hij had 3 pampers aan dus) en daarmee was hij vanmorgen wel droog. De tweede pamper, overdwars, voelde wel wat vochtig dus die heeft wel wat opgevangen. Ben benieuwd als ik dat vannacht een hele nacht probeer! 
Anoniem 22 daar heb ik nog niet van gehoord, zal daar naar gaan kijken als dit niet werkt! 
jo - schreef op 23-12 om 08:45
Bij ons hielp dan inderdaad altijd een grotere luiermaat.
Misschien inderdaad de pamper broekjes.
Succes!
MamaN - schreef op 23-12 om 09:52
Hahaha ik moet lachen om de topicnaam  maar met een kindje in de luiers is het voor mama een serious problem 

Ik deed inderdaad voor de nacht dan een maat groter en een ander merk, nu gebeurd het zo nu en dan nog weleens. Maar iedere nacht is echt irritant. En ik hoorde laatst toevallig dat wanneer je kindje drinkt voordat hij gaat slapen dat in de eerste uren van zn slaap eruit komt waardoor ze dus halverwege de nacht doorlekken. Dus die ouder gaf geen drinken meer voor het slapen gaan om dat te voorkomen. Maar geen idee of dat werkt en of dat de oplossing is bij jouw kleintje. 
Hartje - schreef op 23-12 om 13:38
Hihi voor mij vervelend maar voor m'n ventje ook, hij wordt te vroeg heel zielig huilend wakker. K kan horen aan z'n huiltje of hij nat is.. 
Hij drinkt inderdaad heel veel overdag, ik las een moeder die niks meer gaf na 16u. Maar omdat de pamper nog voller kan wil ik dat als laatste optie houden en kijken op welke manier de volledige pamprr nat wordt. Staat nog voor als het maar bezig blijft! Vind het namelijk wel een klein beetje zielig 
Hartje - schreef op 25-12 om 06:19
Ja! 2 nachten droog. Of die pamper overdwars het is of dat de kruidvat 4+ het is weet ik niet, k doe voorlopig deze constructie  
anoniem22 - schreef op 25-12 om 10:12
17 weken
Awh fijn zeg! K heb een keer gehad lekkage omdat me man de luier gewoon niet goed had gedaan hihi maar vond het erg vervelend wakker worden alles onder plas zeg.. maar k zou toch nog even zo kruipluier proberen als dat werkt scheelt het wel een hoop luiers voor in de nacht. Lekt hij overdag ook trouwens of alleen snachts ?
Hartje - schreef op 25-12 om 22:58
Vanmiddag tijdens z'n middagslaapje nog wel gelekt, toen had ik niet de overdwars pamper gedaan. Die overdwarse pamper kan ik de volgende ochtend gewoon weer omdoen dus gebruikt hij 1 pamper per nacht. 
Ik doe voorlopig maar die pamper eroverheen, als 't daarmee goed gaat! Hij lag trouwens net op z'n zij/buikje te slapen. Denk echt dat het met z'n veranderde slaaphouding te maken heeft! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Lekkage pamper snachts' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan