Baby 2 weken wil niet alleen slapen overdag - Babyforum

Yentje - schreef op 25-07 om 09:04
mijn zoontje van nu 2 weken wil overdag niet in de box slapen of liggen. Dan valt hij in mijn armen in slaap en leg ik hem voorzichtig in de box of iets en dan wordt hij hooguit na 15 min weer wakker. Nog meer meiden die hier tegen aan lopen? Ik kan hem moeilijk de hele dag bij mij nemen. 
11 antwoorden en 27087584x bekeken
*Lotus* - schreef op 25-07 om 09:08
doorzetten en laten liggen miss beter even in zijn bedje leggen zodat je in de kamer gewoon je eigen ding even kan doen?
elisa - schreef op 25-07 om 09:17
Hoi yentje hier het zelde gehad ben er maar van gaan genieten lekker buik op buik slapen.. savonds sliep hij wel gewoon in eigen wiegje dus dat scheelt. Het is vervelend omdat je je handen niet vrij hebt maar geloof me het komt goed. Mijn baby is inmiddels bij a vier maanden en sinds n maand of twee slaapt hij overdag ik ons bed en snachts in zijn wiegje dit gaat goed! Hij wil nu niet eens meer vast gehouden worden. Hij wurmt dan zo lang tot ik hem wegleg en hij lekker gaat slapen! 
proud_mommy - schreef op 25-07 om 12:21
Ik zou proberen in te bakeren als je dat al niet doet, dat hielp bij mijn kleine.
Yentje - schreef op 26-07 om 12:54
Inbakeren met dit weer is een beetje te heet. Ik blijf maar gewoon wat proberen en dan komt het vast goed zodra het wat minder warm is ga ik inbakeren denk ik als het dan nog zo is. Tnxxs meiden! 
proud_mommy - schreef op 26-07 om 13:43
Je kunt met een hele dunne lakentje doen, en dan alleen romper eronder of alleen luiertje.
HereWeGoAgain - schreef op 31-07 om 11:08
Heb hetzelfde 'probleem' gehad. Ik had het gevoel dat ze op mijn arm leefde  is zo geweest tot een maand of 2-3. Daarna echt beginnen oefenen met in het park te leggen, gewoon lang blijven bovenstaan, 100 keer terug gaan kijken maar niet pakken. heeft een week bijna niet geslapen overdag en dan vanzelf daar in slaap gevallen. 

Ookal lijkt alsof je heeeeel de dag met een baby op je armen loopt, en je echt wel iets anders wil doen. GENIET er aub van. Mijn dochter is 6 maanden nu en wil niet meer knuffelen  Ik mis dat plat babytje op men arm nu al!  
proud_mommy - schreef op 31-07 om 11:13
Mijne kleine is ook bijna 6 maandjes. Hij heeft zo zijn momenten van te knuffelen. Vaker haren trekken etc hahaha.
HereWeGoAgain - schreef op 31-07 om 11:19
@ Proud_mommy: Haha! Ik heb een kleine zweetbuffel die het ALTIJD warm heeft dus ze ligt liefst zo vrij mogelijk  als ze een beetje enthousiast wordt komt dat haren trekken ook aan bod! of als ze naast ons in bed ligt en ze ziet dat we onze ogen dicht hebben gaat ze lekker in het rond slaan of knijpen met de handjes om ze weer open te krijgen  Voeten hoog in de lucht en laten vallen op ons gezicht is ook als werkende methode bevonden 
Maria (Gast) - schreef op 31-07 om 11:40
Kan een draagdoek aanschaffen een oplossing zijn? Baby slaapt lekker bij je, jij hebt je handen vrij. 
Wat voor mij een eye opener was, was de opmerking dat je baby 9 maanden bij je heeft gezeten en nu het opeens alleen moet doen in een compleet nieuwe omgeving. Ze willen graag bij je zijn, zijn dat gewend. En echt, als ze 3-4 maanden zijn is dat echt niet meer zo. Ik werd ook gillend gek van die eerste weken en dacht dat ik mijn leven nooit meer terug zou krijgen, maar echt het komt goed! 
proud_mommy - schreef op 31-07 om 13:39
Hahaha HWGA best cute hahahaha. Hij sluit zijn ogen gelukkig ook wanneer wij ze sluiten, of hij gooit zn beentjes in de lucht en sabbelt aan zn grote teen hahahaha
vdh - schreef op 02-08 om 11:19
Hey Yentje, Wij hebben hier net hetzelfde probleem gehad met onze dochtertje Ik heb alles geprobeerd. Eerst volledig binnenstebuiten gekeerd door de kinderarts, zodat we zeker wisten dat ze fysiek OK was. Ik gebruikte meestal een draagdoek. En in het parkje gebruikte ik een inbakerdoek. Dat hielp ook wel voor even. We schakelden ook als snel over naar vaste slaapmomenten in haar eigen bedje waar het donker was. Laten wenen deed ik niet de eerste 2 maanden.
Uiteindelijk ging het overdag wel beter met zo'n ritme. Onze nachten daarentegen bleven een drama... Ze wou alleen gewiegd worden. Stilstaan was geen optie... ben ik opzoek gegaan naar een leuke schommelstoel. Die heb ik uiteindelijk gevonden, super comfortabele en stijlvolle Rocking Seats. Hoe zwaar het ook was, ik heb zo wel samen met haar kunnen genieten. In de vroege avond in de living schommelen voor de tv  en nadien in de slaapkamer. Uiteindelijk gaat deze periode voorbij dus even doorbijten. En vooral niet vergeten te genieten van die dicht-bij-elkaar-momenten!  Voor je het weet zijn ze groot..
Succes!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Baby 2 weken wil niet alleen slapen overdag ' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan