Kado voor papa - Babyforum

Bloempje - schreef op 23-04 om 19:36
Hoihoi!

Binnenkort is m'n vriend jarig. Het is zijn eerste verjaardag als papa. Het leek me een leuk idee om namens ons zoontje hem een kadootje te geven. Ik heb al wat onderzocht op internet maar kan nog niet echt iets leuks origineels vinden. Misschien hebben jullie nog leuke ideeën?
Alvast bedankt !
5 antwoorden en 23722114x bekeken
Bloempje - schreef op 24-04 om 06:38
Heehee!

Ook heel leuk, Dankjewel voor de tip!
Anoniem (Gast) - schreef op 24-04 om 10:03
Voetje en/of handje in smeren met verf en afdrukken op een (schilders)doek. Eventueel nog een tekst erbij.
Iks (Gast) - schreef op 24-04 om 16:40
4 fotos maken. 1 waarbij de kleine de letter 'p' vasthoud. En 1 met de letter 'a' en nog 1 met de 'p' en 'a'. Deze naast elkaar plakken. 
Ik heb ze zelf bij de fotograaf laten maken en die heeft het geprint op een brede foto. Geloof ong 20x40. En ingelijst. Kostte me ong 50 euro toen,  maar hangt wel voor eeuwig aan de muur (mijn man kennende) 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Kado voor papa' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan