Babywagen en kleine lift - Babyforum

SabineJ (Gast) - schreef op 14-04 om 19:55
Hoi allemaal,

Ik woon in een gezellig appartement op een 3de verdieping. Er is maar één nadeel en dat is de lift. Die is erg klein. Met 2 dunne mensen is het al bijna te klein om maar een idee te geven van hoe klein de lift is. Ik ben zwanger en ik breek mijn hoofd erover hoe ik het moet gaan doen met een kinderwagen en baby in de lift. Er is geen mogelijkheid om te lift beneden te laten. Hoe zouden jullie het aanpakken? Hebben jullie praktische tips?

Alvast bedankt!
3 antwoorden en 458601x bekeken
SabineJ (Gast) - schreef op 14-04 om 20:06
Die voorlaatste zin moest dus kinderwagen zijn ipv lift
Veraaa - schreef op 14-04 om 20:08
18 weken
Hè, dat is onpraktisch!
De kinderwagen beneden kan dus niet... Wat wil je voor wagen? Een grote met zo'n reiswieg erop? Of eentje met Maxi-Cosi erop omdat je geen uren gaat wandelen? Met Maxi-Cosi erop...dan klik je die eraf en klap je de wagen even in.
Eentje met een reiswieg ....dan kun je wel eentje pakken waarbij je het handvat omhoog kan klappen...dat scheelt wat ruimte...maar dan moet de reiswieg +wagen dus in de lift passen.
Of geen wagen maar een draagdoek... dat neemt minder ruimte in. 
Als je iemand in je omgeving kent met een wagen..,vraag of die eens langskomt voor een test! Ik weet niet waar je ergens woont, maar dat zou me een kleine moeite lijken.
Succes!
Leetje - schreef op 15-04 om 00:31
Wij hebben helemaal geen lift. Ik liet altijd de kinderwagen in de kofferbak van de auto en kindje optillen. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Babywagen en kleine lift' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan