Brood eten baby 7-8 mnd - Babyforum

tygo2012 - schreef op 16-03 om 13:49
hallo dames,

mijn kleine man vertikt het brood te eten zou dit een probleem zijn?
CB adviseerd namelijk vanaf 6-7 mnd met brood te beginnnen.

Tygo krijgt smorgens wel ontbijtpap van fijne granen en ben nu de volkoren pap aant opbouwen(ivm gevoelige darmpjes doe ik opbouwen)

4 antwoorden en 45243060x bekeken
Eefje (Gast) - schreef op 16-03 om 13:59
Het CB, ik krijg spontaan huiduitslag als ik aan hen denk. 

Ik zou me maar niet al te druk maken. In brood zitten wat voedingsstoffen die je kindje kan gebruiken maar als hij het nog niet wil dan wacht je gewoon eventjes. Bovendien compenseer je dat prima met volkorenpap. Het ene kindje eet wat eerder brood dat het ander. Zo hoort dat ook.
Vera (Gast) - schreef op 18-03 om 09:47
Ik ben ook net pas begonnen met brood geven. Hij eet het bij mij ook nog niet echt goed hahah Veel kokhalzen in ieder geval. Maar als ik het goed begrepen heb, moeten ze hier gewoon aan wennen (het is een vreemde structuur natuurlijk). 
Ik sop het brood soms even in wat warme melk om het wat zachter te maken. Dan kan hij er langzaam aan wennen. 
Ik blijf het geven, zoveel als hij wil en dan geef ik hem daarna verder de fles.
.. - schreef op 18-03 om 12:54
Hoi

Hier eet onze dochter vanaf 5,5 maand brood. Ze eet eigenlijk alles al wel is nu 8,5 maan oud. Eierkoek, brood, ontbijtkoek. Kaas worst noem maar op. Maar elk kindje is verschillend natuurlijk. Ik zou zeggen gewoon blijven aanbieden. En dan gaat het waarschijnlijk na een tijdje wel beter hoor. En naar het cb moet je niet teveel luitsteren hoor. Die hebben alleen overal een gemiddelde van en daar moet elk kind maar aan voldoen. Liefs ,

Angelique
melissa123 - schreef op 07-07 om 13:41
Ons meisje eet al sinds 6 mnd boterhammen begon 2 dagen met proberen maar ze wou al gauw meer en zat binnen een week al op 2 x daags 2 sneetjes brood. Zonder korstjes. Je merkt al gauw of je baby er klaar voor is. Ons meisje is een vlotte zat met 4 mnd ook al op 4 flessen ipv 5 en een half potje groente en half potje fruit.
in ruil voor een 1 flesvoeding.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Brood eten baby 7-8 mnd' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan