Vervelende kleuter - Babyforum

Moeder (Gast) - schreef op 29-02 om 16:16
Ik krijg de indruk dat mevrouw gewoon liever dochters dan zoons heeft. Hoe kun je in vredesnaam een kleuter bedreigen met een internaat? Of slaan op een piemeltje? Het spijt me werkelijk: maar ik heb medelijden met uw zoontje dat hij u als ouders heeft getroffen!
23 antwoorden en 45980081x bekeken
Iza - schreef op 27-06 om 20:32
En ik vind het ook heel verkeerd dat je dit topic 'vervelende kleuter' hebt genoemd....
Lexy - schreef op 27-06 om 21:00
" En ik vind het ook heel verkeerd dat je dit topic 'vervelende kleuter' hebt genoemd.... "
Iza


Hier ben ik het ook mee eens... Het ligt niet aan het kind...
Anoniem (Gast) - schreef op 27-06 om 21:34
Bedankt voor jullie reacties!
Wij zullen alleen nooit hier vrij over praten dat hoort niet bij ons gezin en zou onze kerk ook niet goed vinden. Over het lichaam ontdekken dat vinden wij niet horen bij kleuters vanaf 12 jaar mogen ze hun lichaam ontdekken in hun eigen bed zonder dat iemand anders in de buurt is dit zou weinig zijn want ze delen allemaal een kamer. Jezelf ontdekken kan nog wel maar tussen de benen is verboden terrein voor onze kinderen zelf. Wij hebben veel regels op dat gebied. Ook met afvegen oa. Onze kinderen leven nog allemaal thuis dus erg zullen ze het niet vinden.
En ''vervelende kleuter'' zo heb ik het genoemt omdat hij erg vervelend en stout is.
Groetjes.
Iza - schreef op 27-06 om 22:06
Ik kan me trouwens ook nog een bepaald voorval herinneren waarin de kerk nog weleens tussen de benen van onschuldige jongetjes zat....misschien moeten we die maar eens op hun piemels gaan slaan.
Anoniem (Gast) - schreef op 29-06 om 09:20
Gruwelijke topic! Iza en Lexy, jullie mening deel ik volledig!!!
Een kind mag zichzelf niet ontdekken maar de papa mag wél op het ventje zijn plassertje slaan?!
Dit benoemen ze als je het mij vraagt met een erg lelijke term en daar kan kinderbescherming wel wat mee... Ipv je zo'n vragen te stellen en zo'n ""oplossingen"" bij een absoluut normaal gedrag bij je zoontje, zou ik je kerk eens in vraag stellen en het respect voor mens en zijn natuur!!!

Erg jammer dat zo'n praktijken dan nog aangekaart worden als zijnde normaal en jammer voor elk kind die binnen de gemeenschap van zo'n kerk moet worden geboren. Niet jij bent het slachtoffer maar je ongetwijfeld prachtig zoontje!!!!!!
Iza - schreef op 30-06 om 20:17
Wel jammer dat het nu volkomen radiostilte is aan de kant van de topic startster. Ik denk dat de puber op vakantie is
Shana - schreef op 09-12 om 13:42
wat een schande de tranen komen mij in de ogen , hoe kun je nu zoiets doen bij een kindje die het lichaam ontdekt en experimenteert, leg dan uit hoe en wat he in plaats van op zijn piemeltje te slaan? doe es normaal wijfie ,  ik geef de anderen hier van hun mening totaal gelijk hoor, en wijfie van deze erge topic, het enige wat je doet is je zoontje verkeerd opvoeden en mishandeling noem ik dat, als je zo denkt over het opvoeden sorry maar dan weet ik niet wat deze kids bij jou doen hoor, goe ZOT noem ik dit op zen mooist gezegd!!!!!
mama-ok - schreef op 10-12 om 23:56
Beste --dreams-can-come-true--, ik raad jou aan om eerst goed te onderzoeken voordat je een vervelend opmerking maakt over johovas of moslims volgens mij had de topic strater over een kerk en niet over moskee. Bovendien ken ik een heleboel christelijke gemeentes waar mensen niet eens een tv in huis hebben en kinderen die niet gevaccineerd worden omdat dit verboden is. Een collega van mij mocht van haar ouders geen broeken dragen dat is alleen voor een man eveneens werd zij afgestoten omdat zij als verpleegkundige een opleiding ging doen. Deze zijn geen johovas of moslims zijn gewoon gereformeerde christenen. Volgens mij is dit niet eens de discusie punt, er zijn problemen in dit gezien die door de kerk en de ouders wordt veroorzaakt en niet door het geloof. Sommige reactie vind ik net zo beoordelend en kortzichtig als de topic starter. Zij zoek hier hulp en niet in de kerk, dat wil dus zeggen dat zij zich even heeft opegsteld voor andere meningen. nieman heeft zich opengesteld om haar op een andere gedachten te brengen dat zij haar zoon anders gaat benaderen. Met oordelen en beoordelen sta je voor een dichte deur en daar mee is dat kleine jonge ook niet geholpen!
Mommy-Of-Nyana - schreef op 11-12 om 05:26
@mama ok,
zo bedoelde het ook helemaal niet... Wat jij zegt klopt.oom helemaal... Maar bij deze mense is het ook zo dat men dat niet toelaat. heb helemzal niets tegen zo'n mense tegendeel zelfs heb over moslims eenn heel spreekbeurt gemaakt in mijn hogeschool opleiding en dit om met kleuters te doen aan de hand van spelletjes enal..onze beste vrienden en mijn lieve buurvrouw zijn moslims en mijn metekindje komt uit een johova gezin dus absoluut niets verkeerds mee bedoelt!! Sorry als zo over kwam bij jou! Daarbij hebben de ouders van mijn metekindje hun ook niet gehouden aan het feit geen sexueel contact bij iemans of zichzelf want ze was er ook voor ze getrouwd waren..maar zijn hierdoor wel uitgejouwd door de grootouders en de rest vzn de familie..
Wat jij zegt klopt ook helemaal over tv en vaccinati's bij christelijke gemeenschappen...

Liefs
Olivia-Anna - schreef op 11-12 om 15:23
Hey Daphne,
Ik begrijp je reactie wel hoor..
Maar lees eens wat ik geschreven heb boven jou eerste reactie
"Wij" worden soms zo verkeerd beoordeeld, maar wat deze vrouw hierboven schrijft is echt vreselijk als je je door dergelijke religie wilt laten leiden.

Eigenlijk hoor je als moeder te weten dat, als dat de raad is die je binnen een kerk of wat voor gemeenschap dan ook krijgt,
het foute boel is.. Dan is het tijd om voor jezelf te denken en de gemeenschap eens onder de loep te nemen vrees ik. En dat is niet beschuldigend bedoeld..
Denk ook een beetje dat je dat bedoelt toch?
Dus wat je zegt is niet helemaal onjuist hoor..
Mommy-Of-Nyana - schreef op 11-12 om 22:48
Hoi olivia.
Ja zo bedoelde ik het dus..:-)
Het is soms niet zo makkelijk uit te leggen of te begrijpen hoe we het zetten...
Maar je hebt volkomen gelijk...

De kleine spruit nog niet in aantocht?
Liefs xx
Olivia-Anna - schreef op 13-12 om 21:12
Heb je ondertussen ook mijn reactie boven jou eerste gelezen?
Mommy-Of-Nyana - schreef op 14-12 om 05:28
Ja zeker hoor meis:-)
Had er eerst beetje over geleze... Sorry...
Maar je snapt wat ik bedoelde...
Was ni bedoelt om iemand te kwetsen!
Aangezien onze vriensen zelf bijna allemaal moslims zijn en de oudes van mijn metekind johova getuigen zijn (ware) na hun verstoting zijn ze net een beetje anders gaan leven mocjt eerst niets voor de klein der kerst of verjaardah kopen maar dat mag ik nu onderhand wel.. Sorry als ik je mss toch wat gekwetst had met de uitspraak :-( was echt niet bedoelt!!
Hoe is het met je kleine meid en met jou?

Liefs
Olivia-Anna - schreef op 22-12 om 18:43
Hoi hoi, ben ook weer es komen piepen,
nee hoor geeft niet!
Ik weet dat je het niet kwetsend bedoelde en ben best vergevensgezind hoor Haha!!

Hier gaat alles prima, ons meisje is zo braaf ongelofelijk!!
Ze huilt alleen als ik te laat ben met de voeding, verder hoor ik haar niet!!
Dan ligt ze rond te kijken of slaapt, gisteren 4u lang in een restaurant geen piepje! Zo kan je er wel 10 nemen!!
Hoe is het met jou,
alles nog binnenboord??

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Vervelende kleuter' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan