Kwijlen en open mond - Babyforum

Sam (Gast) - schreef op 14-12 om 13:08
Mijn dochtertje van 2  jaar en 2 maanden heeft afgelopen september haar neusamandelen laten verwijderen. Daarvoor een periode getopt.. nu heeft ze als gewoonte haar wond altijd open en kwijlt ze enorm. Sinds een 2 maanden op logopedie, voor haar open mond en kwijlen. Ging in begin redelijk goed, alleen werd ze vorige week verkouden en lijkt nu weer alsof we van voor af aan moeten beginnen... komt iemand dit bekend voor? Soms lijkt het alsof het nooit goed komt en begin ik de moed te verliezen ????
1 antwoord en 4846494x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 14-12 om 16:16
Geen zorgen als ze ouder is en het nog steeds doet kun je uitleggen dat ze haar mond dicht moet doen. Voor ze naar de basisschool gaat is het echt wel over. Gewoon de oefeningen van de logopedie blijven doen en probeer de verschijnselen van de verkoudheid te verlichten zodat ze niet benauwd is en de neiging heeft om door haar mond adem te halen. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Kwijlen en open mond ' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan