Welke wandelwagen kindje 18m - Babyforum

Lot - schreef op 10-07 om 21:57
Hallo mama's
Ik ben op zoek naar een andere wandelwagen voor mijn zoontje van 18m, omdat zijn hoofdje tegen de zonnekap komt van de onze, en zijn voetjes op de rand. Mijn zoontje is ongeveer 80cm en dus al te groot voor de wandelwagen die ik heb!
Nu was mijn oog gevallen op een quinny buzz maar toen ik deze testte zag ik ook al dat zijn hoofdje nog maar 1-2 cm over had. Mijn zoontje stapt nog niet zelfstandig dus ik verwacht wel dat hij nog een hele tijd erin zal zitten. (en willen op termijn nog een 2 kindje) Graag ook ene met luchtbanden omdat we veel in het bos wandelen dus moet tegen enige hobbels kunnen.
Ik heb wel een plooibuggy maar die vind ik verschrikkelijk! Ik ben te groot en stap er constant tegen en de wielen zijn ook te klein.

Welke raden jullie aan? iemand tips?
1 antwoord en 3108032x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 11-07 om 23:59
Ik heb een dubatti, eigen merk van baby dump. Loopt erg fijn in het bos, heeft er goede luchtbanden onder zitten.
makkelijk in en uit elkaar te halen, zit een reiswieg bij (voor op termijn je nummer 2) en een gewoon zitje, voor en achteruit te zetten (zouden ze tot 4 in moeten passen, mits je ze zolang in de wagen wilt houden). En de duwstang is in hoogte verstelbaar. Ik ben er erg blij mee. Mijn dochter is ook 18m en zit er nog prima in.
Ik zeg niet dat dit de kinderwagen voor jouw is, mijn tip is ga naar de babyzaken toe en probeer er een paar in de winkel uit. Dan kun je zien wat je bevalt, wat qua maat bij je past en dan kun je beslissen of je er een nieuw wilt kopen of dat merk tweedehands op b.v markplaats wilt gaan zoeken. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Welke wandelwagen kindje 18m' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan