Boos op kind - Babyforum

Janneke (Gast) - schreef op 13-10 om 23:40
Hey allemaal,

Ik heb een dochtertje van 3, genaamd Mieke,

Ongeveer 2,5 week geleden zat ik lekker te eten, ik stopte ik nog een laatste hap volkorenbrood in mijn mond. Terwijl ik slikte, maakte Mieke plotseling een rare beweging, geschrokken van iets? Nou ja, ik schrok ook en slikte te hard. Even een pijnscheut in mijn keel, maar die trok gelijk weer weg. De volgende dag aan het ontbijt, ik slik en KLIK, ik slik weer KLIK. Ik kijk om me heen, een muis? Komt het geluid van buiten? Nou ja, ik eet verder. Weer slik, KLIK. Het komt toch niet uit mijn keel?! Ja, dus, nu voel ik het ook. Alsof er iets klikt/knakt/kraakt bij elke slikbeweging. Verschrikkelijk.

Volledig in paniek bel ik de huisarts. Ik word begroet met het bericht dat de praktijk ivm trainingsdoeleinden gesloten is. NEEE, denk ik, het is vrijdag! Gelukkig is er wel een assistente die toch opneemt. Ik leg de situatie uit, ze overlegt met een aanwezige arts. Mogelijk is het slijmvlies geïrriteerd? Er word me op het hart gedrukt dat het vanzelf overgaat, binnen 48 uur zou alles weer in orde moeten zijn. Maandag lijkt het idd minder, dus ik bel de huisarts niet, maar tijdens het eten van krieltjes in de avond is het er weer. Een hoorbare en voelbare klik elke keer als ik slik. Maar ook aan de linkerkant van mijn keel knakt er van alles. 

Ondertussen heb ik het idee dat ik op een andere manier slik puur om die klik te proberen te ontwijken. Meer gespannen en angstig. Er ontstaan vergezochte angsten: Wat als er eten of speeksel in mijn luchtpijp komt door het anders slikken?

De volgende dag bel ik direct de huisarts en donderdag mag ik langskomen. De huisarts hoort mijn klacht, voelt mijn keel en constateert enkel overbelasting. Zou vanzelf weg moeten trekken, maar kan even duren,

Normaal zou zoiets heel erg geruststellen, maar ja, slikken doe je de hele dag. En als je dan elke keer een klik/krak hoort, ben je echt niet gerust. Ik at ondertussen veel minder, dus de kilo's vlogen eraf. Daaropvolgende maandag dus toch maar weer de huisarts gebeld. Assistente las notitie van huisarts voor: met hals en keel niets aan de hand. Ze vond het onnodig dat ik weer kwam, maar de dokter zou mij bellen tijdens het telefonische spreekuur de volgende dag. Hij verwees mij door naar KNO. Afspraak gemaakt en ik kan de 21ste terecht.

Ondertussen popt en klikt het in mijn keel als ik slik. Soms zelfs best hard. Mijn keel is geïrriteerd en ik ben 6 kilo lichter in 2,5 week. Ook heb ik ineens last van overmatig boeren, gal/slijm in mijn keel. En tja, niets is leuk. Ben benieuwd naar de 21ste, nog 8 dagen en wie weet langer deze hel (als de KNO arts hier ook niets mee kan)

Wie is Mieke ook alweer? Ik heb Mieke al 2,5 week niet gezien. En ik merk ook dat ik de behoefte niet meer heb om haar bij oma te gaan halen. Ik voel me best boos tov Mieke. Door haar heb ik nu de rest van mijn leven een klikkende keel? Nooit meer vrolijk eten? Alleen door Mieke die ineens iets raars deed?

Had ik maar nooit een kind gekregen. Mijn hele leven is nu kapot, dankzij de chronische klik. 
12 antwoorden en 51746x bekeken
Jo (Gast) - schreef op 14-10 om 07:26
Dus...
Mommy-of-a-boy - schreef op 14-10 om 09:40
14 weken
Ik hoop dat je gewoon een heel raar gevoel voor humor hebt en dit een grapje is...
OKE DAN (Gast) - schreef op 14-10 om 10:24
Misschien ook even een doorverwijzing naar de psycholoog? 
BabyNr3 - schreef op 14-10 om 11:40
Laat je kind dit later maar niet lezen… je peuter hier de schuld van geven en dan vervolgens zeggen had ik haar maar nooit gekregen triest heel triest…
Mommie5 - schreef op 14-10 om 15:38
14 weken
Wtf....
cat89 - schreef op 14-10 om 15:54
Bah bah zoek lekker een ander forum om je ziekelijke berichten te dumpen of zoek gauw een psycholoog.
Jeetje wat heb ik te doen met jouw dochtertje als dit niet een of ander bizarre grap is.
BabyNr3 - schreef op 14-10 om 16:56
Gelukkig dus ik ben niet de enige die er zo over denkt ik was al bang dat ik nu boze berichten zou krijgen…
Zusss - schreef op 15-10 om 07:12
Jeeeeeemig! Wat ben jij ziek.
Nee niet je keel, je hoofd is ziek.
Je lijkt hypochondrie te hebben, en je haat je kind om dit? Artsen constateren dat er niks aan de hand is, maar toch neem je haar dit kwalijk.

Ik hoop dat dit fake is, zo niet: misschien is een consultje gynaecoloog raadzaam om over sterilisatie te praten?
Olivia - schreef op 15-10 om 12:39
14 weken
Dit kan niet anders dan fake zijn. Fake en ziek dat je dit soort dingen post. 
mama_elke - schreef op 15-10 om 13:38
27 weken
Jij bent echt ziek!
Anoniem (Gast) - schreef op 15-10 om 15:42
Dit plaatsen op een waar tientallen vrouwen niets liever willen dan een kind krijgen... Jij durft.
Arme Mieke, misschien wel beter voor haar om haar bij oma te laten :-(
BabyNr3 - schreef op 15-10 om 15:56
Dit soort mensen zouden geen kinderen mogen krijgen…

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Boos op kind' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan