Borstvoeding en dreumes - Babyforum

Hartje - schreef op 01-05 om 12:02
Hoi heeft er iemand soms ervaring met een baby voeden terwijl je nog een dreumes rond hebt lopen? Hoe deden of doen jullie dat? 
Mn zoontje is 14 maanden en de tweeling komt over een week thuis, als ik nu thuis aan het kolven ben komt hij regelmatig wat speelgoed brengen enzo, in de box lukt helaas niet meer zo nu hij steeds bij opa en oma logeert waar geen box is. 
Wat als hij valt tijdens het voeden of me op een andere manier nodig heeft? 
Ben benieuwd naar jullie ervaringen! 
2 antwoorden en 28490221x bekeken
Falca - schreef op 08-05 om 20:52
Denk dat je dreumes moet leren dat je niet altijd de volle aandacht voor hem hebt en dat hij de aandacht moet delen. Vroeger hadden vrouwen 14 kinderen dus liepen en kruipen er ook kleintjes rond terwijl er een baby gevoed werdt. Ik heb veel respect voor hoe ze dat toen deden. Ik heb mijn handen al vol aan een. Misschien ben je er niet voor maar probeer anders wanneer je gaat voeden dat je dreumes naar de teletubies of iets kijkt. 
Maar zolang die rustig speelt en af en toe een blokje of iets anders aan speelgoed komt brengen moet dat voeden toch wel lukken?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Borstvoeding en dreumes' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan