Forte voeding / hongerige baby - Babyforum

annabellalala - schreef op 21-11 om 00:05
Hoi,
Mag ik ten eerste zeggen dat ik GESTOORD word van de minimale informatie die te vinden is over flesvoeding? Men mag nergens informatie geven over fase 1 melk omdat borstvoeding beter is. Ik heb het geprobeerd mensen, er kwam niet genoeg uit. Ik kan mijn baby moeilijk laten verhongeren dus ik geef flesvoeding. 
Tot zover mijn frustratie.
Heeft er iemand tips voor een ander merk fase 1 voeding voor hongerige baby’s dan nutrition? Het liefst biologisch. Ik kan werkelijk nergens iets vinden. 
Bedankt vast!! 
1 antwoord en 21512852x bekeken
Floor (Gast) - schreef op 21-11 om 08:39
Ik heb geen ervaring met extreem hongerige baby’s  wel gaf ik zelf Hipp flesvoeding en herken ik je frustratie. Wat eet de baby nu per dag? Welk schema? Spuugt de baby veel? Heb je forte al geprobeerd of alleen nutrilon? 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Forte voeding / hongerige baby' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan