laatste fles al om half 9! - Babyforum

AnnaRebecca - schreef op 24-01 om 18:24
ik zou kijken of ik de tijden overdag wat konden rekken, ook al ist maar dat ie de flessen kwartier later krijgt dan nu. dan heb je aant eind vd dag zo een uur erbij gesprokkelt en kan je de laatste fles om half 10/10u geven. ik zou hem niet wakker maken meer om 12u..
10 antwoorden en 45443799x bekeken
Iza - schreef op 24-01 om 20:25
Je moet inderdaad even nakijken hoe het precies zit met hoe lang ze zonder voeding kunnen. Ik kan me namelijk herinneren dat ze in de eerste weken/maanden (?) niet langer dan zes uur zonder voeding mochten ivm bloedsuikerspiegel. Maar weet niet of dit met drie maanden ook nog geldt. Ik zou even het consultatiebureau bellen of kraamzorg of iets dergelijks.
Olivia-Anna - schreef op 24-01 om 23:14
Fijn toch!!

Mijn dochtertje is nog geen 2 maanden en ze slaapt meestal ook door s'nachts!
Ongeveer 8, soms 9 uur.
Ik geef gekolfde melk uit een flesje nadat ze aan de borst gedronken heeft.
Ik maak haar nooit wakker, ik persoonlijk snap niet goed waarom sommigen dat doen hoor,
als ze doorslapen wil dat toch zeggen dat ze voldaan zijn.

Controle gehad vorige week en toen kreeg ik een afkeurende blik van de kinderarts toen ik het vertelde,
totdat hij haar ging wegen.
Doordat haar gewicht prima was mocht ik het zo verder doen.
Marieke - schreef op 25-01 om 09:14
Heerlijk toch! Ik zou hem gewoon laten slapen, een kind wordt echt wel wakker als het honger heeft en als ze gewoon goed groeien is er heus niks aan de hand! Ga niet teveel af op andere verhalen elk kind is anders en jij kent je kind het beste dus doe waar jij je goed bij voelt! En dat hij nu al doorslaapt kan heel goed hoor er zijn er die al doorslapen met 2 maanden! Geniet er maar van dat je weer door kan slapen!!!
Bobo (Gast) - schreef op 22-02 om 08:42
Klopt, die van mij slaapt al door vanaf dag 1....
Krijgt 5 voedingen, 7-11-3-19-23 uur, en die van 23 uur drinkt ie slapend op en wordt de volgende dag pas om 7 weer wakker soms pas 7.30
Petra (Gast) - schreef op 17-02 om 10:05
Geniet ervan! Onze Lisa is nu bijna 12 weken en slaapt al een hele tijd door van half tien s avonds tot acht uur s morgens(dan moet ik haar vaak wakker maken). ik heb het ook gevraagd op het consultatiebureau, was geen enkel probleem. Vroeger mocht het idd niet vanwege de suikerspiegel, ze dachten dat dat niet goed was, maar nu hebben ze weer andere inzichten.

Vertrouw op je eigen inzicht, jij kunt het beste zien wat je kindje nodig heeft en als dat lekker lang slapen is, gewoon van genieten.
elsie (Gast) - schreef op 23-02 om 15:09
gewoon doen wat je hart je ingeeft. mijn dochtertje doet dat ook. lekker toch.
Mommy-Of-Nyana - schreef op 08-03 om 11:07
ons meisje word morgen 6 weken..
en zij sliep al van dag 1 dat ze thuis was 4uur tussen elke maaltijd en nu slaapt ze ook lekker door... ik geeft haar om 8u laatste keer de borst en dan wordt ze rond 4u pas wakker dus ook 8uur slaap dan... en dan drinkt ze aan beiden kanten en slaapt ze lekker door tot half 10-10uur dus vindt ik ook prima nu probeer ik ook wat tijd te rekken dat ze 's avonds iets later eet en dat ze dan 's morgens pas wakker wordt ipv om 4u in de nacht
gewoon je gevoel volgen.. tegen mij hebben ze gezegd als je uk 's nachts wakker wordt heeft hij /zij nood aan eten worden ze niet wakker hebben ze gewoon geen nood aan eten en zou ze dan ook niet wekken! 
in het begin geprobeerd bij ons Nyana in het ziekenhuis maar als ze slaapt slaapt ze en krijg je ze met geen stokken wakker hoor!! dus ik laat ze ook gewoon zalig verder slapen!! 

Liefs
Anoniem (Gast) - schreef op 26-04 om 21:40
Ik maakte mij ook eerst zorge
ik geef mijn dochter van bijna 3 maanden borstvoeding van een kant om 21:00 dan word ze pas snacht wakker om 5uur dan terug borstvoeding dan slaapt zij tot 9 of soms 10uur s'ochtens.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'laatste fles al om half 9!' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan