Action ovulatietest positief?

Hallo allemaal,
Ik heb maandenlange ervaring met de ovulatietesten van de action. Altijd als ik een Lh piek had was de teststreep net zo donker en vaak donkerder dan de controle streep. Geen twijfel over mogelijk dus!
Mijn cyclussen zijn wel vrij onregelmatig. Heb 19 maart een missed abortion gehad, daarna een cyclus van 32. Ook de cyclussen voor de zwangerschap duren ongeveer 32/33 dagen (december gestopt met de pil, in 2017 ook manden lang ovulatie testen gebruikt)

Nu het volgende.. afgelopen maandag cyclus dag 15 een ovulatietest gedaan en die was bijna positief. Normaal test ik niet al op dag 15 maar een paar dagen later aangezien ze cyclus nooit onder de 30 dagen is.
Na de test can maandag verwachtte ik dat de test alleen maar zou oplopen maar dat is dus niet het geval, ze lopen juist af, of blijven gelijk..nog geen knaltest. Vandaag cyclus dag 19, veel menstruatie krampen gehad en onderrug pijn..maar geen positieve ovulatie test. Wat denken jullie? Zou ik maandag net de laat zijn begonnen met testen en daarom de piek hebben gemist? Of zal de piek nog komen?
Ik test 2 keer per dag en ik raak aardig door mijn testen heen op deze manier. Normaal gesproken vind ik de piek wel binnen 3 dagen.  

Ik zal kijken of het me lukt om hier een foto te plaatsten van de testen (kijken anders even naar mijn fotoalbum). Het teststreepje (cd15)lijkt op de foto aardig donker, zo donker was hij niet binnen de afleestijd 


Gesteld door naatyp op vrijdag 8 mei 2020
180 x bekeken

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan