Kans dat ik zwanger benn?

Hallo,

ik ben dinsdag 10 december mijn pil vergeten de heledag midden van week 2. Maandag om 2 uur de laaste en woensdag om 3 uur de andere maar niet twee pillen in een keer. Nu had ik uitgerekend wanneer mijn vruchtbare dagen waren en dat was 9 december. Ik heb maandag avond en dinsdag avond sex gehad.

Nu verlies ik al een paar dagen bruine vloed en afgelopen zaterdag en zondag ook een klein beetje bloed. Zit er een kans in dat ik zwnger ben?

M.v.g.


Antwoord van Praktijk Sandra

Beste...,

Op het moment dat je de pil vergeet te slikken is er altijd geringe kans dat je zwanger kunt raken. Zie de bijsluiter van je anti conceptiepil.
Bij ernstige twijfel zou ik huisarts raadplegen of een zwangerschapstest halen.

Hartelijke groet,
Sandra van der Hooft

Gesteld door anonimous op dinsdag 17 december 2013
Beantwoord door Praktijk Sandra op donderdag 19 december 2013
4400 x bekeken

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan