16weken 5 dagen

Grrr verloskundige kon niet zeggen wat het was! Ze had vermoeden maar gaf aan dat ze dat niet wereldwijd moesten maken. Ik vraag mij af wat jullie denken? Vooral in vergelijking met je eigen echo. Xx Daisy

 

Door:

 

Reacties op '16weken 5 dagen'

Anoniem
Jaa gaat echt hard! Ja ik denk zelf ook bijna 100 procent dat het een jongen is, dat dacht de verloskundige dus ook...maar dan maar 70 procent.

bianca1986
Hey daisy, aller eerst gefeliciteerd met je zwangerschap natuurlijk :) 16 weken alweer geweest, gaat hard allemaal he.. Ik ga mee in de mening van lieveke haha, ik denk ook een jongetje, ik weet inderdaad ook vaak dat ze zeggen dat een meisje drie streepjes heb zitten.. Spannend zeg.. Fijne zwangerschap verder, geniet ervan ..

lieveke
blijft spannend, maar mijn zicht zegt dat het een piemeltje is. Bij een meisje zie je meestal 3 streepjes heb ik horen zeggen.

 

Voeg zelf een leuke reactie toe !

Jouw naam:
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan