Baby en zwangerschaps foto's van linda10!

Welkom op de baby foto pagina van linda10. Op deze pagina kun je leuke foto's bekijken van baby's van linda10 en alles wat er mee te maken heeft..

  • Onderzoek: Leefstijl tijdens de zwangerschap Beste zwangere dames van Brabbels!

Als eerste gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Mijn naam is Linda van Opstal en de weg naar mijn 2 zwangerschappen was lang en hobbelig. Mede hierdoor ben ik mij als diëtist en onderzoeker gaan specialiseren op het gebied van leefstijl en zwangerschap. Aan het LUMC (Campus Den Haag) onderzoek ik op dit moment in hoeverre zwangerschap geassocieerd is met het veranderen van leefstijl en welke factoren hierbij van belang zijn.

Ik ben op zoek naar zwangere vrouwen die willen helpen met dit onderzoek door een vragenlijst in te vullen (ongeveer 15 min.) Misschien vinden sommigen van jullie het leuk om mee te doen? Onder de deelnemers worden Prénatal cadeaubonnen twv 25 euro verloot.

Vragenlijst: https://leidenuniv.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_8q6UCpAO4ndeV2C


In ieder geval vast bedankt voor het lezen van dit berichtje!

Vriendelijke groet, Linda
 

Zelf een foto toevoegen

Waar gaat de foto over ?
Geef de foto een titel
Kies een bestand
Een kort verhaaltje bij de foto
 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan