Larissa larissa larissa

Ik ben zwanger van het 4e kindje, ik heb al 3kanjers van zonen, de jongste is bijna 12jaar en kijkt enorm naar zijn kleine broertje of zusje uit,"nu ben ik niet meer de jongste mama"zei hij. hij mag ook bij de bevalling zijn"dat vind ik een hele grote eer mama", lief kind op mn werk reageerde ze ook heel positief,toen ik mijn chef vertelde dat ik hem "iets" moest vertellen dacht hij dat ik een andere baan had gevonden haha dit had hij nooit verwacht omdat hij dacht dat ik geen kinderen meer kon krijgen ivm een eierstok verwijdering vanwege dermoidcyste in 2010. mijn verloofde is ook zo blij...hij kan niet wachten tot het er is. dit is ons eerste kindje samen. ik ben trouwens 37jaar en 4september ben ik jarig, ons kindje is 19september uitgerekend, met een beetje geluk krijg ik misschien een heel mooi verjaardagskado dan ben ik 37weken en 4dagen zwanger. 8 september is onze relatie begonnen dus dat zou ook een speciale dag zijn, welke dag ons kindje ook uitkiest, we kijken er heel erg naar uit, iedereen een fijne zwangerschap!!!

Wij zijn op 28 maart wezen kijken naar t geslacht van ons kindje, en eindelijk na 3 prachtige zonen krijgen we een dochter/zusje. intens gelukkig ben ik met dit nieuws, je zegt wel als t maar gezond is maar ik had er stiekem wel op gehoopt de babykamer komt de 2e week in mei en we hebben al veel meiden kleding in geslagen superleuk !! naam heeft ze ook al, ben zo benieuwd na haar, nog ff geduld.

Geheimpje

Geheimpje is geboren op zondag 29 september 2013 en is een een meisje.

Over Geheimpje

 

Laat een berichtje achter voor larissa

 

Voeg zelf een leuke reactie toe !

Jouw naam:
 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan