Esther Esther Esther

Hallo, mijn naam is Esther, ik ben 29 jaar en samen met mijn man heb ik besloten om voor een kindje te gaan. Ik vind het heel erg spannend, aangezien mijn leven voor het grootste gedeelde erg moeilijk voor mij is geweest. 7 jaar geleden is bij mij een Autisme diagnose gesteld. Daardoor vielen er ineens veel puzzelstukjes op hun plaats, zoals waarom ik maar moeilijk voor een opleiding kan slagen, en daardoor ook moeilijk vind om op de arbeidsmarkt kan komen. Gelukkig weten we nu hoe het zit, en kunnen we daar rekening mee houden.

Door de jaren heen ben ik erg gegroeid en heb ik erg veel geleerd!
Ondertussen kwam ik in aanmerking voor een wa-jong uitkering, en is het mij doormiddel van autisme-gespecialiseerde hulp, reïntegratietrajecten en jobcoaches gelukt om mijn leven zover op de rails te krijgen dat ik nu eindelijk de stap durf te maken om mama te worden! Ik ben ook heel erg blij dat ik 9 jaar geleden mijn droomman heb ontmoet! We zijn op 9 september 2009 getrouwd, en wonen in een leuk huisje aan het bos. Mijn man heeft een eigen bedrijf, dat gek genoeg in deze zeer zware crisistijd toch nog erg goed loopt.

Het krijgen van kinderen is altijd al een ontzettend groot verlangen van mij geweest, en ik hoop dan ook dat het nu gauw mag gaan lukken!
Ondertussen vind ik het fijn om hier te lezen, en ervaringen te delen. Vooral omdat ik onze kinderwens nog eventjes geheim wil houden voor mijn omgeving. Dan is straks de verrassing des te groter, en hoef ik eventuele teleurstellingen niet met iedereen te delen.

Ik hoop dat het iedereen goed vergaat, en als je iets wilt weten, of je wil gewoon gezellig eens kletsen, stuur maar gewoon een berichtje! Vind ik gezellig hihi ;-)

Bye bye!

Esther wil graag zwanger worden.

Esther wil graag zwanger worden sinds vrijdag 1 februari 2013.

Laat een berichtje achter voor Esther

Mirjam
Hai Esther, ik las net dat je op mijn profiel een berichtje had achtergelaten, wat leuk! Wat spannend dat jullie de stap nu willen wagen! Hopelijk komt jullie droom binnenkort uit. Heel veel succes gewenst!!

 

Voeg zelf een leuke reactie toe !

Jouw naam:
 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan