Jessy Jessy Jessy

Hallo allemaal,

Ik hou mijn echte naam nog liever even anoniem, aangezien je nooit weet wie er meelezen hihi! Mijn vriend en ik willen dus eind september/begin oktober 2013 voor ons eerste kindje gaan! Wij wonen nu bijna een jaar samen in onze koophuis.

Het lijkt mij erg leuk om via dit forum meerdere mensen die in dezelfde situatie zitten te leren kennen. Van dezelfde leeftijd of mensen die ook in september stoppen met de pil! Dus voeg me gerust toe!

Groetjes, Jessy

Onze uk

Onze uk is geboren op zaterdag 27 september 2014 en is een een jongen of een meisje.

Over Onze uk

 

Laat een berichtje achter voor Jessy

Lexje
Hoi Jessy, leuk dat we vrienden zijn. Ik ben ook nog maar net nieuw hier en moet ook nog alles een beetje uitvogelen. Leuk dat jullie hebben besloten voor een kindje te gaan! Misschien heb je het al op t forum gezet, maar hoe oud ben je? groetjes

Jessy
hey! dat had ik ook geprobeerd, maar waarschijnlijk is er iets niet goed gegaan, ben het hier beetje aan het uitvogelen nog! maar lijkt me hartstikke leuk!

x-Jolanda
He, heb je toegevoegd als vrienden. Misschien vind je dat leuk? zo kunnen we elkaar een beetje volgen!

 

Voeg zelf een leuke reactie toe !

Jouw naam:
 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan