Vischje Vischje Vischje

Ohhhhh wat zouden wij graag zwanger worden. bijna 3 jaar bezig. Eerst afvallen en dan verder kijken krijgen we te horen van de Fertiliteitsarts.

Gelukkig zijn de zwemmers van mijn vriend goed (zijn al onderzocht) en de echo gaf ook geen negatief beeld....

Laat een berichtje achter voor Vischje

chantieeeee
was benieuwd hoe het met je gaat?? (23-07-2016)

chantieeeee
hoi, hoe is het? druk met de voorbereidingen van jullie bruiloft??

leen
Hey Vischje, Geef de moed niet op, ook al is het soms héél moeilijke!

chantieeeee
we zijn vriendjes :-) :-)

chantieeeee
oh oke dat is dan wel een teleurstelling voor jullie. Moeten jullie beide afvallen? Ik weet wel dat een kliniek daar minder moeilijk over doet dan een ziekenhuis, of zitten jullie al bij een kliniek? Als je de vragen niet wilt beantwoorden snap ik dat hoor maar ben benieuwd naar je verhaal.

chantieeeee
hoi, kwam wat reacties tegen van je op het forum. wij zijn ook al bijna 3 jaar bezig..... Moeilijk soms allemaal he? Gaan jullie de mmm in?

 

Voeg zelf een leuke reactie toe !

Jouw naam:
 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan