Annemiek89 Annemiek89 Annemiek89

Hoi allemaal,

Ik ben Annemiek, en ik woon in Groningen (geboren Utrechter) samen met mijn man en dochtertje (10-05-2011) 2 jaar geleden heb ik te horen gekregen dat ik vermoedelijk PCOS heb bij het verwijderen van mijn mirena.
Sindsdien erg geworsteld met mijn gewicht, en ik merk nu inderdaad (-20 kg) dat ik steeds regelmatiger word qua cyclus. in okt 2012 een vermoedelijke miskraam met 7 weken (waren er niet mee bezig, en aangezien ik onregelmatig was niet opgemerkt dat ik over tijd was) in ok 2013 een missed abortion en verder niet raak geweest.
In januari was ik er klaar mee, het afwachten "want we zijn nog jong" (24) dus een lading ovulatietesten ingeslagen. ronde #1 geen eisprong cyclus van 37 dgn, ronde #2 is nog gaande! hopen dat het nu raak is dus, duim je mee?

Laat een berichtje achter voor Annemiek89

 

Voeg zelf een leuke reactie toe !

Jouw naam:
 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan