Reneetje00 reneetje00 reneetje00

Hallo!
Ik ben Renee, 31 jaar, en voor de eerste keer zwanger!
Ik en mijn man zijn er heel erg blij mee!
Sindskort weten wij ook dat we een meisje krijgen!
Dat was een hele verassing. Want eerst hadden wij allebei het idee, dat we een zoon kregen!
Daarom gingen wij alleen op de jongensdingen af, nog niks gekocht natuurlijk. Maar achteraf was het niet verstandig, we hadden al een jongensnaam, en al veel ideetjes voor de babykamer, graag iets stoers, maar wel rustig. Maar voor een meisje... daar hebben we helemaal niet aan gedacht.
-
Voor ons is een meisje anders, maar ook voor de familie, we vertelde onze nichtjes dat ze een kleine neef kregen, dat ging dan zo ; ooh wat schattig, of, leuk man een neefje.
Maar toen we vertelde dat we fout zaten was het, WAUW! Ik wou altijd al een nichtje, en, ooh! Mag ik helpen met kleertjes uitzoeken, en dat soort dingen!

Heel leuk allemaal, die positieve reacties,
Nou dames, geniet allemaal veel van jullie zwangerschap!
Doeg!
Groetjes, Renee!

Laat een berichtje achter voor reneetje00

 

Voeg zelf een leuke reactie toe !

Jouw naam:
 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan