Wen-mv2 Wen-mv2 Wen-mv2

helaas, Wen-mv2 heeft nog geen welkomstekst geschreven

Garnaaltje

Garnaaltje is geboren op zondag 7 juni 2015 en is een een jongen of een meisje.

Over Garnaaltje

 

Laat een berichtje achter voor Wen-mv2

Fleur
Ik ben 27 maar kan ook nog erg onzeker zijn hoor! Omdat het een tweeling is, blijf ik onder controle in het ziekenhuis en kom ik frequenter op controle en krijg ik telkens een echo! Naar mate de zwangerschap vordert kom ik vaker, afhankelijk van de groei en ontwikkeling van beide baby's.

Wen-mv2
Bedankt voor je reactie ik moet ook gewoon wat meer naar m'n gevoel leren luisteren en niet denken wat gewenst zou zijn in andermans ogen .... Ben 33 maar lijk soms wel een onzekere puber haha .... Nu je een tweeling verwacht krijg je dan ook meer echo's en controles ?

Fleur
Hoi Wen-mv2, Ja wij hebben het gisteren verteld aan ouders en schoonouders, we kregen ontzettend lieve reacties, wel waren ze in shock dat er gelijk twee komen! Ik ben echt zo blij en opgelucht, ik wil het nu wel van de daken schreeuwen, maar daar wacht ik nog even mee. De twijfel om het wel/niet te vertellen was er bij ons ook, maar het voelt erg goed om het met close familie te hebben gedeeld! Mijn advies: gewoon doen wat goed bij jou voelt, bij mij kwam dat gelijk na het zien van de hartjes, toen werd de drang om het te vertellen aan mijn ouders en schoonouders heel groot!!

 

Voeg zelf een leuke reactie toe !

Jouw naam:
 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan