Ihsane Ihsane Ihsane

Hoi Dames,

Mijn naam is: Ihsane Razzaki
Mijn leeftijd is: 29 jaar
Getrouwd: ja alweer 6,5 jaar
Kinderen: een zoontje van 5 jaar genaamd Sami
Partner: ja Moustapha

Ik zal nu mijn verhaal vertellen.
Na de geboorte van onze eerste zoon hebben we bewust even gewacht met proberen nog een kindje te krijgen. Toen we uiteindelijk de keuze gemaakt hadden om voor de 2e te gaan bleef de wens uit. Het heeft ons veel verdriet gedaan, al die onderzoeken heel zwaar. Uiteindelijk was er uit gekomen dat de kans op nog een kindje bij ons nog maar 3 procent was, een hele harde klap. Volgens de artsen was sami een wonder. Voor ons was er geen andere optie, geen medicijn alleen hopen op een wonder. Ik heb er heel veel verdriet over gehad. Maar op een gegeven moment dacht ik, ik wil het hier niet bij laten. Ik ben rond gaan vragen en kwam terecht bij een arts in duitsland (homeopaat) Ik heb een afspraak gemaakt en kon er al snel terecht.

Arts in duitsland.

Aangekomen bij dr Brinkman begonnen ook bij hem een heleboel onderzoeken maar allemaal op een hele ouderwetse manier, veel handmatig, geen computers enz heel intressant. Ben helemaal onderzocht van de haren op mijn hoofd tot tussen mijn tenen. Moest daarom ook wel een halve dag blijven. De uitslag krijg je ook die dag nog en dat is wel heel fijn. Het kwam er op neer dat wij zeker nog wel kinderen zouden kunnen krijgen, alleen was het nu van belang om mijn lichaam weer goed te laten functioneren zodat ik weer zwanger zou kunnen worden. Mijn bloed was namelijk niet goed. Ik heb medicijnen gekregen en kon naar huis. Graag wilde hij mij nog een keer weer zien om te kijken of het had gewerkt. Nou het heeft zeker gewerkt want na een maandje of 3 was ik toch echt weer zwanger. Helemaal happy.

Mijn gevoel zegt dat de artsen hier in nederland veel te snel zeggen dat je geen kinderen meer kunt krijgen. Het lijkt wel of ze zeggen je hebt de griep. Ik ben blij dat ik het er niet bij heb laten zitten. Dus nu nog een kleine 5 weken en dan mogen we ons 2e wondertje in onze armen sluiten.

Als er nog vragen zijn, dan hoor ik het graag.

Liefs van Ihsane

Geheimpje

Geheimpje is geboren op vrijdag 9 maart 2012 en is een een jongen.

Over Geheimpje

 

Laat een berichtje achter voor Ihsane

 

Voeg zelf een leuke reactie toe !

Jouw naam:
 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan