Iers Iers Iers

Na twee jaar proberen hebben wij aan de bel getrokken en na een aantal ziekenhuis bezoekjes hebben ze besloten ons een beetje te helpen. Helaas nog steeds zonder resultaat, maar we houden hoop!

Op naar de 5e IUI

03-03-2016.... een positieve test in handen! En nog een, en nog een, en nog een Heb nu 6 testen gedaan en geloof het nog steeds niet. 24 maart de eerste echo, zo spannend!

10-04-2018 Het forum even uit het oog verloren. Ondertussen een super trotse mama van een geweldig meisje!

Iers wil graag zwanger worden.

Iers wil graag zwanger worden sinds maandag 1 januari 2018.

E

E is geboren op zaterdag 19 november 2016 en is een een meisje.

Foto's van E

Over E

 

Laat een berichtje achter voor Iers

Lucky
Hey Iris, De laatste loodjes zijn begonnen. Geniet er nog van en ik wens jou een voorspoedige bevalling en kun je lekker genieten van jullie dochter. Liefs Lucky 2-11-2016

hoopvol
Leuk he.. al die bewegingen voelen.. ik vind het zo bijzonder! Kamertje gaan we de komende 2 weken de laatste hand aan leggen (nu ff op vakantie). De naam hebben we al een poos, voor een meisje waren we er zo over uit, en toen hadden we de mazzel dat het ook nog een meisje bleek te zijn! Jullie al een naam? X hoopvol

hoopvol
Iris! Hoe is het nu? Voel je je dochtertje al bewegen? Ben benieuwd! X hoopvol

hoopvol
Haha.. Nu had ik weer geen mail van jou bericht gehad. Inmiddels anderhalve week geleden de 20 weken echo gehad. Alles zag er goed uit, alleen ligt de placenta aan de voorkant waardoor ik de kleine nog niet geregeld voel. Af en toe als ze flink schopt voel ik het wel hoor;) fijn dat bij jou ook alles goed gaat meid! Doe kalm aan en probeer er nu van te genieten! De moeilijke weken waarin veel nog onzeker is zijn voorbij!:)

nana
Lieve Iris, je bent alweer 12 weken zwanger zie ik. Wat fijn, magische 12 weken zijn alweer gepasseerd! Hor voel je je? Wanneer had he weer een echo? Geniet ervan! Xx nana

hoopvol
Wat een mooie echo! Geniet je er inmiddels een beetje van? 20-04-10

nana
Ik vind nog steeds super leuk dat iui 5 raak was. Ik zou echt hoop verliezen als eerste 3 niet raak zijn... Maar jij bleef positief, vind zo knap van je! en kijk het was toch raak!! Geeft mij ook meer moed als ik straks begin!

*
Gefeliciteerd met je zwangerschap zoo leuk 6-3-2016

nana
Haj, Iris. Wat een fijn nieuws!! Geniet ervan, ook als kun je het nog niet helemaal geloven en ben je nog voorzichtig. Ik hoop dat je snel meer bevestiging hebt en zorgeloos je zwangerschap doorkomt!

hoopvol
Iris! Super fijn nieuws meid! Een hele fijne zwangerschap gewenst! Knuffel van hoopvol

Krissie
Oh, Iris!!!! Wow! Gefeliciteerd! Super fijn meid! Ik ben niet meer actief in het mmm groepje, maar wilde je toch even persoonlijk feliciteren ;)

 

Voeg zelf een leuke reactie toe !

Jouw naam:
 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan