Lex Vogt Lex Vogt Lex Vogt

Hallo iedereen,

Ik heb het een en andere aan gezonde tips en voedingsadviezen die eventuele toekomstige kwaaltjes en/of ziektebeelden kunnen voorkomen, deze wil ik graag met jullie delen.

Omdat ik mij veelal met voeding en lifestyle bezig houd weet ik uit ervaring dat de meeste kwaaltjes / ziektebeelden voedingsgerelateerd zijn zo ook die van kinderen en zuigelingen. Met wat research en vergelijken van verschillende buitenlandse medische onderzoeken kun je een heel eind komen. Dit keer zoals jullie kunnen zien in mijn eerste post “Kan Koemelk Wiegendood veroorzaken?”, kwamen er wat interessante bevindingen naar boven. Ik hoop dat jullie er wat mee kunnen.

Laat een berichtje achter voor Lex Vogt

 

Voeg zelf een leuke reactie toe !

Jouw naam:
 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan