Onrustig typje onrustig typje onrustig typje

Ben een jonge dame van 27 jaar, getrouwd en bezig met ronde 7 van ons 1 e kindje. Wij zouden het rustig aan proberen zonder er teveel over te stressen, maar een paar dagen voor de NOD word ik toch onrustig.
Heb afgelopen maand ovulatie test van sensitest gebruikt, helaas geen ovulatie kunnen bespeuren. Wel vruchtbaar slijm, en daarbij natuurlijk flink geklust. Mijn NOD is 4 februari, waarschijnlijk. Mijn cyclus is tussen de 29-34 dagen. Vind het zo spannend. Hier en daar wat vage klachten maar kan ook bij een aankomende ongesteldheid horen. Vanochtend getest met een test van de action. Jullie hier ervaringen mee?

Groetjes!

Laat een berichtje achter voor onrustig typje

s
Hey! Alles komt vast goed meestal gebeurd het als je er even niet over denkt! Maar dat ik makkelijker gezegd dan gedaan. 2016 wordt ons jaar!!

 

Voeg zelf een leuke reactie toe !

Jouw naam:
 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan