Pocha pocha pocha

Hallo dames,

Ik ben sinds vandaag nieuw lid. En ik lees al sinds een weekje mee, omdat ik ook een kinderwens heb.

Maar goed. Hier komt nu mijn verhaal. Op 19 januari jl. was mijn eisprong, die ik ook echt voelde als een scherpe steek in mijn onderbuik toen ik op de bank lag. Toen ik dat voelde, riep ik ook echt AU! Zo pijn deed dat. Vanaf dat moment hebben mijn verloofde en ik anderhalf uur later seks gehad. (Maar ook twee dagen daarvoor en een dag na mijn eisprong). We willen zo graag een kindje! In deze week heb ik alleen maar steken gevoeld in mijn onderbuik en voelden mijn borsten voller aan. Voor de rest had ik geen symptomen/klachten.

Vijf dagen later (24 januari) na mijn eisprong kreeg ik onder het shoppen ineens last van een natte onderbroek, terwijl ik geen inlegkruisje in had, omdat ik helemaal geen last van afscheiding had. Thuis aangekomen gelijk naar het toilet. En in mijn onderbroek trof ik een klodder witte afscheiding. Het was niet doorschijnend, maar een beetje vanilleachtig van kleur (sorry voor deze Gore praat, dames!). Ik kon het zo wegvegen zonder dat het plakte. En rook een beetje naar bloed/ijzer.

Nu, deze week, had ik afgelopen dinsdag (2 februari) moeten menstrueren. Ik heb een regelmatige cyclus van 26 dagen. En ik was al blij dat ik geen menstruatie voelde aankomen. Maar de volgende dag had ik ineens roze afscheiding. Het leek meer op de kleur van een cocktailsaus. De volgende dag, dus gister, had ik precies hetzelfde, dat ik het ook in mijn inlegkruisje vond, weliswaar opgedroogd, want het zag er bruin uit.

Vanochtend heb ik een test gedaan na drie dagen overtijd te zijn. En helaas bleek deze negatief

Laat een berichtje achter voor pocha

 

Voeg zelf een leuke reactie toe !

Jouw naam:
 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan