Ellie Ellie Ellie

Hallo allemaal,
Wij zijn in november na 1,5 jaar te 'klussen' er achter gekomen dat onze grote wens helaas niet op de natuurlijke manier gaat lukken.
Dit gaat het Icsi project worden.
Ik ben nu net klaar met 3 weken 'de pil' slikken, en vanaf dit weekend begin ik met het spuiten. Wat ik wel echt heel spannend vind. Ook het feit dat het misschien niet lukt.. hoe positief we ook zijn.

Laat een berichtje achter voor Ellie

Elsbeth
Hej ellie Spannend meis.. jij probeert het sinds januari al.. ik ben eind januari gestopt met de pil en wij proberen nu sinds juli voor een kindje te gaan... zitten zeker in het zelfde schuitje... spannend he.. iedere maand weer zoooooo spannend of we ongesteld worden of niet en als het dan zo is een dikke teleurstelling..hoe ga jij ermee om ?

 

Voeg zelf een leuke reactie toe !

Jouw naam:
 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan