Linda2014 Linda2014 Linda2014

35 jaar en moeder van een prachtige dochter‚̧, geboren in december 2014.
Voor onze eerste zwangerschap zijn we 10 maanden bezig geweest, zonder medische hulp.
We hadden graag eerder begonnen met ons eerste kindje maar toen ik 30 werd is er bij mij een voorstadium van baarmoederhalskanker geconstateerd maar gelukkig niets ernstigs. Wel een jaar in totaal in de malle molen geweest (met biopties en operaties). Op mijn 31ste gezond verklaard. Op mijn 32e werd ik zwanger en op mijn 33e moeder.

Sinds december 2015 begonnen aan onze tweede wens.
Oktober 2016 naar de huisarts. Aangezien ik 35 ben mag je al na een half jaar daar terecht.
Oktober 2016 vonden alle onderzoeken plaats. Daar kwam uit dat ik vervroegd in de overgang ben, met een FSH-waarde van 14, een AMH-waarde van 1.0 en maar 3 ei-blaasjes in ieder eierstok zichtbaar op de uitgangsecho. Ik zit duidelijk in mijn reserve tijd.

Er was even twijfel of we met IUI mochten starten of dat we direct het IVF-TRAJECT in moeten. We nemen de gok en gaan voor IUI.

Sinds eind februari gestart met het spuiten van puregon. Ook een HSG onderzoek staat al ingepland. Wordt dus vervolgd..

Vervolg; in maart zwanger van mijn eerste IUI. Heel spannend wat ik had door de puregon 3 rijpe eitjes en 1 kleine. Op de eerste echo bleek er 1 hartje te kloppen en inmiddels weten we dat het een jongetje wordt!
Super gelukkig en een hele prettige zwangerschap tot nu toe:-)

Geheimpje

Geheimpje is geboren op vrijdag 1 december 2017 en is een een jongen of een meisje.

Foto's van Geheimpje

Over Geheimpje

 

Laat een berichtje achter voor Linda2014

 

Voeg zelf een leuke reactie toe !

Jouw naam:
 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan