Mir Mir Mir

Na heel veel jaren kinderwens, zelf inseminatie, KID en IVF, waren we in januari eindelijk zwanger van een tweeling na de eerste ICSI poging! Ik was toen 39 jaar en super blij dat het eindelijk gelukt was...
Na 8 weken is één van onze twee kindjes overleden en na een zwangerschap van 24 weken is op 13 juni 2017 onze mooie, lieve zoon Tyas* geboren en overleden. Nu zijn we vanaf september weer aan het proberen zwanger te worden en 24 december hadden we een positieve test in handen! Helaas was er bij de echo alleen twee (lege) vruchtzakje te zien. Maar we geven de moed nog niet op...
Inmiddels ben ik alweer bijna 22 weken zwanger!!! Ook dit was een tweelingzwangerschap. Het andere vruchtje (het zusje van "Polly") is helaas niet verder gegroeid en op de eerste echo was 1 mooi kloppend hartje te zien.
Met onze kleine Polly gaat alles goed en ze beweegt al flink vanaf week 14. Nu kan ze al echt hard schoppen en het is ook an de buitenkant goed te zien en te voelen!

 

Yva

Yva is geboren op vrijdag 1 februari 2019 en is een een meisje.

Foto's van Yva

Over Yva

 

Tyas

Tyas is geboren op dinsdag 13 juni 2017 en is een een jongen.

Foto's van Tyas

Over Tyas

 

Laat een berichtje achter voor Mir

Annesje
Na 32u zware arbeid en uiteindelijk nog een keizersnede is ons zoontje 20/11 eindelijk ter wereld gekomen. <3 zo bijzonder! Hoe is het met jou? (23/11)

Annesje
Hoi Mir..inmiddels ben ik bijna 36 weken. Spannend! Tot nu toe gaat het allemaal goed, maar ik merk wel dat ik het kalmer aan moet doen. Straks weer op controle. Ook elke keer weer spannend! :-) (10/10/2018)

Eva
Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap ! Onwijs blij voor jullie ! Liefs eva

Annesje
Mir, ik las net dat je weer zwanger bent. Su-per!! Een dikke proficiat en nog veel succes verder! -x- (21/09/2018)

Marie
Hey Mir, wat moet je lang wachten op duidelijkheid :( vervelend dat je nog niet langs hebt mogen komen om je baarmoeder schoon te maken. Kan me voorstellen dat je nu wel weer verder wilt. Sterkte * (3/4)

 

Voeg zelf een leuke reactie toe !

Jouw naam:
 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan