Het gezellige mmm groepje deel 5 - Zwanger worden forum

C81 - schreef op 28-10 om 01:15
Zo bij deze een nieuwe geopend!!!
3230 antwoorden en 8140844x bekeken
* - schreef op 28-10 om 07:23
Gevonden. 
C81 - schreef op 28-10 om 12:37
Mooi!! Nu de andere dames nog 
Zeentje - schreef op 28-10 om 14:33
Gevonden 
* - schreef op 28-10 om 15:07
Nu moet t goedkomen heb een linkje geplaatst
Mir - schreef op 28-10 om 16:15
Jaaaaah fijn!
Jenny00 - schreef op 28-10 om 17:35
check  
^-^ - schreef op 28-10 om 19:00
Gevonden 
Marie - schreef op 28-10 om 19:32
42 weken
Ik sluit ook weer aan..!
Hoe is het met iedereen? Ik heb na m'n HSG van afgelopen woensdag nog maar 2 dagen bloedverlies gehad - beetje bruin. Donderdagavond toch weer gevreeen, we konden het niet laten en het was fijn en geen last van de HSG. 
Maandag echo, ben benieuwd of de Chlomid niet teveel eitjes heeft laten rijpen. Dus misschien volgende week onze eerste poging iui. Ik ben gek genoeg helemaal enthousiast en kan niet wachten tot het zover is! Eindelijk actie!!! 
Vanavond een feestje - ik bob  en de rest van jullie? nog allemaal leuke plannen en tips voor smoesjes om niet - of weinig alcohol te drinken? Ik drink doorgaans behoorlijk stevig en heb nog wel wat uitdaging om niet door de mand te vallen. Wil in dit traject echt niet te veel of liefst niets drinken.. volgende week ook een feestje op loopafstand. Denk dat ik zeg dat ik een stevige kater heb en daarom weinig zin in alcohol heb - dat is meer plausibel voor mij 
Fijn weekend allemaal!!
Anoniem (Gast) - schreef op 28-10 om 19:47
Mag ik me aansluiten? Ik zit nu in de wachtweken bij zevende keer ovulatie inductie.
Lydie (Gast) - schreef op 28-10 om 19:49
Sorry, was naam vergeten!
Annesje - schreef op 28-10 om 23:21
Ook gevonden. :-)

Hier een heel slecht gevoel. Mijn beste vriendin is bevallen...Heel fijn voor hen maar het is zo zo zo moeilijk...Zeker als ik bedenk dat het binnen 2 weken ons beurt had kunnen zijn. 
Op babybezoek geweest en dan wil je dat gewoon eens zo hard als je dat boeleke vast gehouden hebt. In haar bijzijn heb ik me sterk gehouden maar eens hier thuis, pffff!

Verder heb ik ook een raar gevoel met die Clomid nu. Ik heb een sterk menstruatiegevoel, ook last van veel witverlies..weet niet of dit normaal is. Maandag weten we meer, hoop ik!

@Marie: Ik kan geloven dat je enthousiast bent. Fijn dat er stappen ondernomen zijn en hopelijk snel met resultaat.  Qua alcohol kan ik geen tips geven, ik heb nooit echt veel gedronken. Scheelt bij ons ook wel dat de meesten wel van ons situatie afweten waardoor niemand vreemd opkijkt als ik eens "neen" zeg op een glaasje.

Lucky - schreef op 29-10 om 08:54
Gevonden 
Proudmommy - schreef op 29-10 om 11:10
42 weken
Ik zal jullie hier blijven volgen als het mag.
Marie - schreef op 29-10 om 11:22
42 weken
Ah Annesje, ik geloof zo goed dat het moeilijk voor je was! Gisteren op het feest vertelde iemand tegen mij en m'n vriend hoe ze te horen had gekregen dat haar schoondochter zwanger was en hoe blij is daarmee was. Haar schoondochter stond er naast met een bolle buik.
Mn vriend zag dat ik het moeilijk kreeg, hij zei meteen .. schat ben je moe? Zullen we zo naar huis? Echt heel lief.. eenmaal buiten vroeg ie ' je had het moeilijk he? ' ik zag het bij hem ook.. dat brengt ons wel weer echt samen, hij was voorheen helemaal niet zo bezig met mijn gevoelens op zo'n manier en ook niet zo bewust van mn lichaamstaal .. tis allemaal toch ergens goed voo zullen we maar zeggen .. probeer overal positiviteit uit te halen hoe moeilijk het soms ook is 
Jenny00 - schreef op 29-10 om 11:23
Annesje, snap je gevoel goed! Is ook zo confronterend dit soort momenten. Ik vind het heel knap dat je toch gegaan bent  
Op welke cyclus dat zit je nu? En had je 50mg Clomid?

Welkom Lydie. Hoe lang nog tot je nod? En heb je een goed gevoel. 

Marie, wat fijn dat je HSG zo goed is verlopen, ondanks de pijn. Hopelijk maandag een mooi groeiende follikel op de echo  
Over alcohol, toen nog niet al mijn vrienden wisten dat we serieus met kinderen bezig zijn dronk ik ook aardig op feestjes. Ik ben toen overgegaan op de tonic, limoentje erin, ziet het er precies uit als een gintonic. Niemand die wat in de gaten had. Voor een flesje bier kan je deze natuurlijk ook leeg maken en goed omspoelen, vullen met iets anders. Nu dat iedereen van onze wens op de hoogte is, en dit natuurlijk al zoooo lang duurt, denkt niemand er meer wat van. 

Ik heb echt geen idee of ik nu mijn eisprong wel of niet heb gehad. Eerste cyclus Clomid 100mg zonder echo's. Op dag 13 een follikel van 13mm, maar daarna dus geen echo meer gehad. Ben ovulatietesten aan het doen, die was donderdag vrij donker en vrijdag, gister en vandaag super licht! Terwijl ik na mijn vorige 2 cyclussen dag 20, morgen, als eisprong aanhield. We zullen het zien over een aantal weken
Marie - schreef op 29-10 om 15:49
42 weken
Hee Jenny,
Ja, ik ga uit  van een paar goeie eitjes - hopelijk niet teveel!! Vorige echo zonder chlomid had ik ook een mooi eitje dat op springen stond. 
Dat is inderdaad ook een slimme oplossing! Misschien dat ik dat wel doe! Ik drink soms ook gin tonic dus zou een goeie kunnen zijn! 
Hoe lang duurt jouw cyclus gemiddeld? Ik heb nu m'n echo op cd 11 en verwacht eigenlijk cd 14/15 mijn eisprong. Heb gemiddeld een cyclus van 30 dagen ongeveer. Ben benieuwd! We duimen voor een goede poging volgende week!
Toi toi toi! 
Jenny00 - schreef op 29-10 om 16:19
Mijn cyclus was de afgelopen 2 x met Clomid 100mg 34 dagen. Eisprong was beide keren op dag 20. Hopelijk dus vandaag/morgen weer een eisprong  
Echt niet normaal hoe ik me er aan toe voel om moeder te worden. Zo'n zin om voor zo'n klein hummeltje te mogen zorgen. Maar goed, kan zo maar nog heel lang duren voor het zover is..

Hoe is het met de rest die zich hier weer aangemeld heeft? x 
Annesje - schreef op 29-10 om 21:14
Jenny, ik heb Clomid 100mg (2x50mg). Gelukkig nooit te veel eitjes gehad. Ik ben benieuwd morgen, om 8u30 fm. Ik zit nu op dag 9 van de cyclus. Dus waarschijnlijk nog geen goede eitje(s) morgen, áls er al eentje zit.
Om 9u30 hysteroscopie. Nu al nerveus voor, pffff!
Poesh - schreef op 29-10 om 21:18
Ook gevonden
Jolien2809 - schreef op 30-10 om 00:13
Hallo iedereen, topic ook gevonden ! Ja spijtig om in het mmm groepje te moeten aansluiten, maar ook opgelucht! Al sinds april aan het proberen en iedere maand hopen dat het prijs was maar telkens teleurstelling, heb 1 keer volgens de huisarts een vroege miskraam gehad maar was zelfs nog te vroeg om aan te tonen, voelt wel goed om te weten dat ik eindelijk kan geholpen worden. Zaterdag langsgeweest voor een follikelmetingen en 2 eicellen die direct aan het groeien waren, clomid 50 slaat dus goed aan bij me! Gyn zei dat het al enorm zou moeten lukken dat ze effectief beiden zouden bevrucht worden maar maak me er toch enigszins zorgen over, zou ons eerste kindje zijn en een tweeling zien we beiden niet echt zitten .. :-( Morgenvroeg voor pregnyl spuit en hopen om toch bij de eerste ronde raak te zijn van een eenling natuurlijk  
Marie - schreef op 30-10 om 08:16
42 weken
Spannend Jolien! Ik heb straks mijn echo om te kijken hoe de chlomid aanslaat. Klinkt alsof het bij jou in ieder geval de goede kant op gaat!
Wij hebben inderdaad ook al besproken of we eventueel een tweeling (of meerling) zouden willen, maar wij zijn er uit dat we ook daar enorm blij mee zouden zijn - hoewel er natuurlijk medisch een heleboel risico's aan kleven zouden we alles op alles zetten om deze babies op de wereld te zetten. Maar we kunnen ons goed voorstellen dat voor andere stellen dit geen optie is als zij hier een keuze in hebben. 
Annesje, succes met je hysteroscopie... hopelijk ga je er weinig van merken. Je zult zien dat je straks thuiskomt en het allemaal is meegevallen achteraf - dus maak jezelf niet te nerveus  
Jenny, dat is wel lang wachten voor je elke keer... 34 dagen   en het wachten duurt altijd al zoo lang! Voor mij kan de tijd nu niet sneller gaan... Deze week wordt een spannende week! Ik laat jullie vanmiddag weten of de iui gepland is - fingers crossed!
Jolien2809 - schreef op 30-10 om 08:20
Annesje, hoe was het onderzoek? IUI gepland? 
Marie  , ja hoe meer ik erover nadenk zou ik natuurlijk wel super blij zijn met 2 jukkies, maar dan overspoelt me direct een negatieve vloed waarom ik het niet zou willen. Maar natuurlijk ik ben nog lang niet zover dus hoef ik er ook nog niet dagelijks aan te denken. Ik neem me voor om kalm te blijven en alles op zijn beloop te laten , en over een klein uurtje wordt de pregnyl gespoten en dan staan de poorten naar de toekomst eindelijk wijd open! Ik voel me zo blij als ik dit typ , Wat spannend! 
Laten jullie weten hoe het bij jullie was???
Zeentje - schreef op 30-10 om 09:14
@Annesje Hopelijk heb je een goede FM gehad. Veel succes met de hysteroscopie
@Marie succes met de echo, hopelijk heeft de clomid goed gewerkt bij je.
@Jolien succes met de pregnylspuit, hopelijk heb je snel een plakkertje
Annesje - schreef op 30-10 om 14:10
Hoi iedereen.
2x goed nieuws gehad vandaag. De FM was goed, had 2 eitjes. Eentje van 10 mm links en 12 mm rechts. Ze dacht wel dat enkel die van 12 mm ging doorgroeien. Normaal donderdag terug maar vermits we dan op vakantie zijn, ga ik maandag terug. Is er nog geen eisprong geweest, kan ik alsnog IUI hebben. Is er wel al een eisprong geweest is het afwachten of het raak is...
De hysteroscopie ook goed. Deed ook helemaal geen pijn ofzo. Zag er perfect uit volgens de gyn, niks wat een goede zwangerschap in de weg staat. 
Ook wel een opluchting...
Dus ja, nu maar weer er tegenaan gaan! 

@Marie: Succes met de echo! Hopelijk een goeie zodat je ook met IUI kan beginnen!
@ Jolien: Jij ook succes, hopelijk een plakkertje idd!
^-^ - schreef op 30-10 om 15:06
Heel veel succes dames die weer in een nieuwe ronde bezig zijn of op het wachtbankje zitten!

Ik heb mijn collega / roosteraar ingelicht. Over 2 week dus naar de gyn! Ben benieuwd.. 
Marie - schreef op 30-10 om 15:41
42 weken
Hee meiden, hier slecht nieuws... IUI gaat niet door. Ik heb overstimulatie en heb 5 rijpe eitjes  Heb nu een 10-daagse hormoonkuur meegekregen om menstruatie op te wekken. Daarna mag ik weer beginnen met chlomid maar dan 25mg (halve dosering). Heb ook alvast de ovitrelle meegekregen voor de volgende poging. 
Op dag 2/3/4 van m'n cyclus krijg ik een nieuwe echo om te zien of er nog blaasjes van deze ronde over zijn gebleven - die worden dan in een volgende telling niet meegenomen. 
Ondanks het slechte nieuws zie ik het positief in - tenslotte slaan de hormonen aan en doen m'n eierstokken goed hun werk - iets te enthousiast  Hopelijk kunnen we snel verder naar wel een poging!!!
Zeentje - schreef op 30-10 om 16:16
@Marie
Wat jammer om te horen dat de iui niet door kan gaan.
Hopelijk heb je volgende ronde wel succes. Ik duim alvast voor je!
^-^ - schreef op 30-10 om 16:53
Dat is balen Marie! Hopelijk de volgende keer een juiste dosering en een top ei 
Annesje - schreef op 31-10 om 08:30
Balen Marie!
Wel knap van je dat zo positief blijft. Chapeau!

Op naar de volgende ronde!!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Het gezellige mmm groepje deel 5' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan