Mint Mint Mint

Hoi,

Wij zijn zes studenten van de Universiteit in Delft en zijn bezig met een project voor het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. Bij dit project kijken we naar de uitslaapkamer/verkoeverkamer van het operatie centrum. Hier liggen veel kinderen maar ook (toekomstige) moeders. Wij willen de ervaring van de uitslaapkamer graag verbeteren en daarom de ervaringen horen van mensen die dit zelf hebben meegemaakt!

Vandaar onze vraag, zijn er vrouwen die rondom hun zwangerschap een operatie hebben ondergaan? Zo ja, zouden jullie het leuk vinden om ons te helpen met ons onderzoek om zo de ervaring van de uitslaapkamer comfortabeler te maken? Wij zouden heel graag vrijblijvend contact met jullie opnemen voor een laagdrempelig gesprek (via de mail/telefoon/real-life) over jullie ziekenhuiservaringen. Dit contact kan uiteraard ook anoniem als dat prettiger is. Alle gegevens en verhalen worden anoniem en vertrouwelijk behandeld en niet met derden gedeeld. Ook zullen echte namen niet gebruikt worden in verslagen en presentaties.

Groetjes,
Alexandra, Nora, Jelmer, Rebekka, Myrthe en Jiska

Laat een berichtje achter voor Mint

 

Voeg zelf een leuke reactie toe !

Jouw naam:
 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan