Miss Bonnie miss Bonnie miss Bonnie

Hallo Beste moeders, mijn naam is Bonnie en ik ben vrijwilliger van de Stichting Kinderen met minder. Onwijs fijn dat ik mijzelf in kan zetten voor kinderen die het niet goed getroffen hebben, ook zij verdienden het om mee te tellen!

Voor vragen kunnen jullie mij altijd mailen!

Liefs van Bonnie

Laat een berichtje achter voor miss Bonnie

Minnie
Dg Miss Bonnie, gisteren was een jongen aan het collecteren voor Kinderen met Minder bij de supermarkt. Hij had het over “zielige kindjes”. Eerst ben ik doorgelopen, daarna ben ik teruggelopen en heb ik geld gedoneerd. Maar toen ik thuis naar de folder keek, vond ik de stichting heel obscuur en had ik spijt van de donatie: - de website die op de folder staat blijkt niet te bestaan - het telefoonnummer bestaat niet - de QR code doet het wel, maar de site geeft geen informatie die mij gerust stelt: er worden geen namen vermeld en geen concrete projecten. - wat ik wel online vind, zijn berichten van mensen die zich net als ik vragen of zij zijn opgelicht. Heb jij misschien meer informatie voor mij?

 

Voeg zelf een leuke reactie toe !

Jouw naam:
 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan