Patricia Patricia Patricia

Hallo (aanstaande) moeders!

Mijn naam is dus Patricia en ik ben 28. Mijn vriend en ik proberen sinds kort (per 1 Augustus) zwanger te worden van ons eerste kindje. Ik ben wel erg lang aan de pil geweest,dus ik hoop niet dat het erg lang gaat duren Omdat het onze eerste keer zal zijn, is alles nog nieuw en onbekend voor mij. Ik hoop dat ik van deze website en jullie moeders die alles al een keer hebben meegemaakt, veel kan opsteken en me kan voorbereiden op bepaalde dingen.

Patricia wil graag zwanger worden.

Patricia wil graag zwanger worden sinds woensdag 1 augustus 2012.

Laat een berichtje achter voor Patricia

Patricia
Leuk gedichtje gevonden voor in de toekomst :) : Welkom op de wereld wat is het leuk dat je er bent want er zijn nog zoveel dingen die je helemaal niet kent Er zijn vogeltjes die zingen madeliefjes in het gras kleine kikkertjes die springen in het water van de plas Gouden bergen - witte wolken en de lucht - zo prachtig blauw dingen die van iedereen zijn maar je naam... die is van jou!

 

Voeg zelf een leuke reactie toe !

Jouw naam:
 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan