Vrienden van Incognitaaa

Vrienden van Incognitaaa

Wachtend op ons kleine wonder, voor ons ben je nu al heeeel bijzonder!!!

hallo allemaal, ik ben 7 weekjes zwanger en ik besef het zelf allemaal nog niet goed.. Ergens ben ik dolgelukkig omdat ik dit al zo lang wil, maar ik kan niet genieten omdat ik me van 's morgens tot 's avonds belabberd en misselijk voel! Hopelijk kan ik hier af en toe iets kwijt of de nodige vragen stellen :-) een leuke babbel is altijd fijn!

2 lieve kinderen!

Beste Lovely, welkom op brabbels. Dit is jouw persoonlijke pagina op brabbels. Schrijf hier iets leuks over jezelf en voeg een mooie profielfoto toe !

Volop aan het genieten van ons eerste kindje!

Hallo meiden, na jaren van wachten ben ik eindelijk zwanger van mijn eerste kindje. Na 2 zwangerschappen die niet door zijn gezet, voel ik nu eindelijk vreugde en zie er heel erg na uit om mijn kleintje in mn armen te mogen nemen. Ben al 38 jaar, maar zoals ze zeggen beter laat dan nooit :)

Hallo iedereen, Ik ben Sarah en verwacht op 30 augustus 2013 ons eerste kindje. Het wordt een jongetje!! Spannend allemaal. Stuur gerust een vriendschapsverzoek. Groetjes

 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan