Vrienden van molensteen

Vrienden van molensteen

19 Juli 2013 moeder geworden van onze prachtige dochter Elise.

Hallo meiden! Ik ben Lies en samen met mijn vriend heb ik een kinderwens. Sinds november 2014 is mijn spiraaltje eruit en gaan we ervoor om onze droom uit te laten komen. Vind het fijn om er hier meer over te kunnen lezen en met andere vrouwen erover te kunnen kletsen.

Hallo allemaal, Ik ben Bessie, 37 jaar en we hopen rond 18 november 2015 ons vierde kindje te verwachten. Op 8 maart de eerste positieve test gekregen en op 9 maart werd dit nogmaals mooi bevestigd. Op 1 juni kregen we de bevestiging dat wij een dochter/zusje verwachten. Op een grote roze wolk!!! Op 28 november 2015 is ons meisje Nikita Lisa geboren met 3686 gram en 52 cm. Verliefd!

Hi, Ik ben Krissie, 31 jaar. Sinds februari 2014 ben ik gestopt met de pil. We gaan voor ons eerste kindje. Door een wat lagere zaadkwaliteit komen we in aanmerking voor iui. Oktober 2015 eerste iui traject. 16 oktober 1e iui 30 oktober NOD 29 oktober, een dag eerder ongesteld geworden 31 oktober: opnieuw begonnen met gonal-f 6 nov: fm 16 mm 10 nov: inseminatie 24 nov: NOD 21 nov: menstruatie is begonnen, helaas 23 nov: begonnen met gonal-f, deze ronde 87,5 eenheden ipv 75 4 dec: inseminatie en begonnen met utrogestan 18 dec: NOD 18 dec: test > negatief 20 dec: door de utrogestan is de menstruatie wat later doorgebroken Voorlopig even rust, even bijtanken!

Nieuwe man, nieuw leven. brusje voor mijn dochter :) dat brusje worden brusjes, ik ben momenteel zwanger van een tweeling. :D 25 januari uitgerekend. We krijgen 2 meisjes! Op 11 januari ben ik bevallen van Avy Lynn en Yrsa Lize. Wat een wondertjes zijn het en wat voel ik me gezegend. <3

Dag allemaal, Ik ben Ayla 30 jaar en sinds dec 2013 proberen mijn man en ik zwanger te worden. Ik heb mij aangemeld bij dit forum, omdat ik graag in contact wil komen met meiden die ook graag zwanger worden. Het gaat bij ons niet vanzelf, dat geeft soms druk in de relatie. En dat lijkt het mij fijn om mijn hart te luchten bij iemand die begrijpt wat je doormaakt. En kan ik mijn man wat ontzien ;-) en vaak snappen ze het gewoon niet haha Ik vind het leuk om ervaringen te delen. Voel je vrij om vragen te stellen :-)

 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan