Vrienden van Irma 1987

Vrienden van Irma 1987

5-2016 zijn we trotse ouders geworden van JT Sinds maart 2017 zijn we begonnen voor een 2e kindje. Helaas nog geen plakkertje. 1e onderzoeken in het zh waren goed. Begin volgend jaar mogen we de gyn weer bellen voor vervolg als dat nodig is. Inmiddels gebeld en langs geweest. In maart wordt er een baarmoederfoto gemaakt en in mei starten we met iui. Bm foto wees uit links een verstopping en rechts goed. Iets minder kans, maar nog wel voldoende. 2x iui met hormoonstimulatie achter de rug zonder resultaat. Erg veel last van bijwerkingen vd menopur. Na de pauze nog 4x iui gedaan met menopur. Helaas zonder resultaat. Nu eerst pauze tot de zomer en dan beslissen of we wel of geen ivf gaan proberen. Ivf durven we (nog) niet aan. We hebben nog een keer doorgezeurd over een kijkoperatie en nu mag het toch wel. Resultaat van de kijkoperatie: 1 eileider pot dicht en een niche (defect) in het litteken van de baarmoeder. Doorgestuurd naar het AMC. Na 3,5 jaar bevestiging van onze vermoedens. Nog even afwachten wat nu.

hoi ik ben madelene 28 jaar en heb 2 lieve prinsesjes van 4 jaar en 6 jaar oud. ik vind brabbels een super gezellig forum vandaar dat ik ook hier gezellig kom kletsen en ervaringen uitwisselen rond het moederschap.

Hallo, Ik ben 29, heb een mooie dochter van 3 en bevallen van een 2e mooie dochter op 25.02.2016. Groetjes!

Hoi ik ben Shelly, 25 jaar en woonachtig in de provincie Utrecht. Ik ben getrouwd al bijna 3 jaar. We zijn eind januari gestopt met anticonceptie. En had eind juli een positieve test in mijn handen. Het is ons eerste kindje, ik hoop dat alles goed mag gaan.

Lieve Dames, Succes allemaal met jullie kinderwens! Ik verwacht wonder nummer twee in mei.

hallo dames, na mijn hernia operatie op 1 juli 2015 zijn we begonnen te praten over kinderen, na dat we toestemming hadden van de artsen zijn we begin augustus 2015 gestopt met de pil. ronde 1: cyclus 38 dagen (ontpillen) ronde 2: cyclus van 29 dagen ronde 3: cyclus van 31 dagen ronde 4: 11 december 2015 positieve zw test (mk op 9w en 4d) ronde 5 (r.1 na mk): cyclus van 21 dagen (vanaf dag curettage) ronde 6 (r.2 na mk): cyclus van 28 dagen ronde 7 (r.3 na mk): NOD 2 mei ronde 8 (r.4 na mk): NOD 6 juni (2 juni posutieve zw test)

Hallo, Ik ben lieve, geboren op 26 augustus 1986 en samen met mijn man trotse ouder van 3 stoere zoontjes. Graag zouden we om ons gezin compleet te maken nog een dochtertje willen, ik heb al heel veel opgezocht op internet, over hoe de kans op een dochter te vergroten, maar zit nog met zoveel vragen... Vandaar dat ik me hier inschrijf

Hoi ik ben Madelene ik ben 29 jaar Ben getrouwd en samen hebben wij 2 Lieve prinsesjes van bijna 5 en 6 Ik had al een profiel op brabbels Maar moest opnieuw aanmaken Vanwege mijn nieuwe mobiel. Ik ben zwanger van de derde :) En hoop hier gezellig te kunnen kletsen En dingen Rondom het moederschap te kunnen delen.

❤️Kay en Lynn❤️ ❤️19-05-2016❤️

Hallo iedereen! Ik ben 27 jaar, al 2 jaar getrouwd en was zwanger van mijn eerste kindje toen ik me hier heb aangemeld. Ik was uitgerekend voor 14 januari maar door mijn verkorte baarmoederhals was er risico op vroeggeboorte. Ik moest bedrust aanhouden en vaak op controle naar de gynaecoloog. Uiteindelijk ben ik op 34 weken en 5 dagen bevallen van een prachtige dochter Mila. Ze woog 2880 gram en was 47 cm groot. Ze is super lief en had erg snel regelmaat te pakken in haar voeding en slaap. Een droom van een dochter! Groetjes, MrsDeVos

 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan