Vrienden van boterbloempje16

Vrienden van boterbloempje16

Hooi ik ben jessie 21 jaar en zwanger van ons eerste wondertje. Als alles goed gaat zijn we rond 1 april uitgerekend Het word een meisje! 03-04-2016 00:42 Geboren onze mooie dochter Delaila Valentina 01-06-2016 Weer gestopt met de pil

Heey, Ik wil lekker anoniem blijven aangezien we het nog niet aan iedereen vertelt hebben! Ik ben zwanger van mijn tweede kindje. Ik heb al een zoontje van bijna 4 jaar. Mijn vriend heeft nog geen kinderen en dit is zijn eerste zwangerschap! Ik ben 21 jaar oud. Dus ja ik was een tienermoeder, maar als je ziet hoe ver ik in het leven sta en hoe gelukkig ik nu ben was het het allemaal waard en heeft het er zelfs voor gezorgs dat mijn leven nu beter is dan het er nooit had geweest. Daarom ben ik heel dankbaar voor de kleine spontane, soms leuke soms minder leuke zaken die je leven compleet maken.

Hallo, Ik ben Michelle, 21 jaar en zwanger van ons 1e kindje (een jongetje), wij zijn op 19 Juli 2016 uitgerekend. Op 23 juli 2016 is onze mooie zoon Finn Mendy-Mey Netty geboren.

Huismama van twee dierbare kleintje van 1 en 2, met een tweeling op komst.

Mama van een prachtige zoontje Thijs Roelof 04.04.2016 mijn wereld ! <3 In mei 2015 een buitenbaar moederlijke Zwangerschap gehad. Toen een spoed operatie Gehad en 1 eileider laten verwijderen... 2 maand later was ik zwanger van Thijs!

 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan