Vrienden van Renske

Vrienden van Renske

Spannend hoor! Na 6,5 jaar weer zwanger!

Na meer dan 1,5 jaar is het dan eindelijk gelukt! Ik ben zwanger! En nog zonder hulp ook! 24 december 1e echo.... Kijk er naar uit!

Sinds oktober 2012 gestopt met de pil. Begin 2014 onderzoeken gehad, alles is goed. Februari 2015 weer afspraak in het ziekenhuis om te starten met IUI.

Wachtend op ons kleine wonder, voor ons ben je nu al heeeel bijzonder!!!

Beste Miss23, welkom op brabbels. Dit is jouw persoonlijke pagina op brabbels. Schrijf hier iets leuks over jezelf en voeg een mooie profielfoto toe !

Hallo iedereen, Ik ben Kapinga, 21 jaar en mijn vriend die 25 jaar is verwachten eind Juli 2013 ons tweede kindje We hebben al een zoontje van 2,5 en hij kijkt enorm uit naar zijn broertje of zusje! Veel succes meiden!

Hallo.. Ik ben Kristien, 23 jaar oud en woon in de provincie Friesland.. Na 10 rondes mag ik eindelijk melden zwanger te zijn van ons eerste kindje. Mijn vriend is 29 en we zijn al sinds 2005 heel gelukkig met elkaar! Op 12-12-2013 is onze dochter geboren! Ze heet Hannah.

Slaap maar En weet dat je welkom bent... We leven naar het moment dat jij hier bij ons zal zijn

Hi allemaal! Ik ben Framboos, 28 jaar en woonachtig in het zuiden van Nederland. Ik ben na een jaar zelf proberen en bijna een half jaar in de medische molen nu voor de eerste keer zwanger van ons eerste kindje. We zijn enorm blij!!! Ik hoop hier mijn ervaringen met jullie te kunnen delen.

Hallo iedereen, Ik ben Yanah en woon samen met mijn vriend in Antwerpen (Merksem). Wij zijn in verwachting van ons eerste mirakeltje dat wij op 19 december verwachten! Gisteren, 10 juni, hebben wij voor het eerst vingertjes kunnen tellen en het neusje ook al kunnen zien. We denken dat het kindje aant slapen was want er zat niet veel beweging in en de hartslag lag iets lager dan anders, maar nog steeds hoog genoeg! <3 We hebben besloten naar een ander ziekenhuis te gaan en vandaag al gebeld, kan 8 juli al terecht voor mijn 16 weken controle, het is een MEISJE <3 Op 5 augustus heb ik mijn 20 weken echo, daaruit is gebleken dat je nu voor de 100 % een meisje bent <3<3 2 september mijn volgende controle, ik leef echt naar de echo's toe!!!

Ik ben Ilse, 28 jaar en woon in Belgisch Limburg. Ik ben binnenkort een jaartje getrouwd en samen kijken we nu uit naar de komst van onze kleine pruts ergens begin december...

 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan