Stokke® Keep™ Boekenkast + Deuren Grijs

Brabbels vergeleek de pijzen van Stokke® Keep™ Boekenkast + Deuren Grijs en vond 2 prijzen. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Stokke®

Waar te koop ?

Winkel Prijs
babypark.nl € 0.00
BabyPark € 848.50

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Stokke® Keep™ Boekenkast + Deuren Grijs

Stokke® Keep™ is een bijzonder mooi en verscheiden opbergsysteem voor kleding, boeken, speelgoed en persoonlijke spullen van je kind. Het meubel biedt oneindige configuratiemogelijkheden voor de babykamer of andere plaatsen in huis. Stokke® Keep™ biedt je kind en jezelf een aantal opmerkelijke kenmerken, functies en voordelen.De Stokke® Keep™ Boekenkast + Deuren wordt geleverd inclusief: 1x basis element, 1x set planken, 1x ombouwset, 1x set deuren.Oneindige configuratie mogelijkhedenOpgebouwd en ontworpen rond een flexibel modulair opbergsysteem. Past Stokke® Keep™ niet alleen aan de groei van je kind aan, maar ook aan de vorm en de inrichting van de baby- of kinderkamer en biedt je kind optimale opbergmogelijkheden.Open designMeer opbergmogelijkheden en gemakkelijker schoon te maken. Gemakkelijk om onder en achter het opbergsysteem schoon te maken.OpbergmandenPraktische opbergmanden kunnen onderin het open onderstel van Stokke® Keep™ worden geschoven. Met de opbergmanden bewaar je allerhande spullen heel gemakkelijk en ordelijk op vloerhoogte (opbergmanden zijn niet inbegrepen, deze zijn los te bestellen). Verstelbare leggersAlle leggers van Stokke® Keep™ zijn in de hoogte verstelbaar. Het systeem biedt je kind alle mogelijke flexibiliteit en is verkrijgbaar met een diepte vanaf 30 cm, perfect voor babykleding, en kan worden verhoogd tot 60 cm zodra je kind en zijn garderobe groter worden.VeiligheidHet Stokke® Keep™-opbergsysteem is conform alle internationale veiligheidsnormen. Je kunt er zeker van zijn dat de garderobe, de leggers en de opbergvakken veilig zijn voor je kind en een goede bescherming bieden.Stevigheid en stabiliteitStokke® Keep™ is gemaakt van stevig en veerkrachtig beukenhout. Beukenhout is duurzaam, sterk en elastisch. Ideaal voor de veiligheid van je kind.Tijdloos ontwerp.Door het esthetisch aangename en tijdloze ontwerp overstijgt Stokke® Keep™ de moderne modetrends.

Type:
Merk: Stokke®

 

Prijsverloop van de 'Stokke® Keep™ Boekenkast + Deuren Grijs'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Stokke® Keep™ Boekenkast + Deuren Grijs onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Stokke® Keep™ Boekenkast + Deuren Grijs

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Stokke® Keep™ Boekenkast + Deuren Grijs

 

Vertel wat jij van Stokke® Keep™ Boekenkast + Deuren Grijs vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Stokke® Tripp Trapp® Kussen Silhouette Green Stokke® Tripp Trapp® Kussen Silhouette Green
Stokke® Sleepi™ Stoelhoes Stokke® Sleepi™ Stoelhoes
Stokke® Crusi PACK Purple Stokke® Crusi PACK Purple
Stokke® Tripp Trapp® Green Incl. Babyset™ Stokke® Tripp Trapp® Green Incl. Babyset™
Stokke® Sleepi™ Junior Kit Walnoot Stokke® Sleepi™ Junior Kit Walnoot
Stokke® Dresser™ Whitewash Stokke® Dresser™ Whitewash
Stokke® Sleepi™ Bed Naturel Stokke® Sleepi™ Bed Naturel
Stokke® Tricot deken set Silhouette Pink Stokke® Tricot deken set Silhouette Pink
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan