Römer Keep Cool Bekleding Groep 1

Brabbels vergeleek de pijzen van Römer Keep Cool Bekleding Groep 1 en vond 2 prijzen. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Römer

Waar te koop ?

Winkel Prijs
babypark.nl € 34.95
BabyPark € 34.95

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Römer Keep Cool Bekleding Groep 1

Römer Keep Cool Bekleding Groep 1BRITAX RÖMER is het eerste bedrijf dat PCM-materiaal (Phase Change Materials) gebruikt bij de ontwikkeling van autostoeltjes voor baby's en kinderen. Door ongewenste temperatuursschommelingen te reduceren, houdt de Keep Cool-bekleding de huidtemperatuur van uw kleine passagier constant. Zo heeft uw kind het nooit te warm of te koud.De voordelen van deze OUTLAST®-Technologie op een rij:- Regulering van de lichaamstemperatuur;- Tegengaan van oververhitting;- Tegengaan van zweetvorming;- Tegengaan van afkoeling;- Actieve temperatuurcompensatie.BRITAX RÖMER Keep Cool bekleding met OUTLAST®-technologieWat is de Outlast® technologie?De technologie is gebaseerd op Phase change-materialen (PCM) die twee zeer bekende technologieën verenigen. Enerzijds is dit microcapsulering, bekend van kauwgum, dat inwendige microcapsules bevat. Tijdens het kauwen wordt het omhulsel vernietigd en komt de smaak vrij. Nog een voorbeeld: parfummonsters in tijdschriften. De microcapsules worden vernietigd wanneer het papier wordt gekneed. De geur in de microcapsule komt vrij. Het verschil met Outlast®-materialen is dat de microcapsules een duurzaam omhulsel hebben dat niet kapot gaat.Hoe werkt het?Binnenin de gepatenteerde microcapsules, Outlast® Thermocules™ geheten, zijn stoffen gelijkaardig aan paraffine opgeslagen, die een faseverandering kunnen ondergaan. H2O is een zeer bekend voorbeeld van dit eenvoudig natuurkundig principe. Water verandert in ijs of stoom wanneer er energie aan wordt toegevoegd of onttrokken. PCM-technologie maakt gebruikt van exact dezelfde natuurkundewet. Een overzicht van de voordelen van de Outlast® Adaptive Comfort®-producten:- Passen zich aan de temperatuur van de huid aan;- Minder oververhitting;- Minder transpiratie;- Minder kilte;- Actieve temperatuurregeling.BRITAX RÖMER Keep Cool CoverDoor de onaangename temperatuurschommelingen tegen te gaan die de kleine passagiers in de auto treffen, houden de stoeltjes de temperatuur van de huid constanter. Zo heeft het kind niet te warm en niet te koud, gewoon comfortabel.Een cover van 100% katoen zorgt daarnaast voor extra comfort.

Type:
Merk: Römer

 

Prijsverloop van de 'Römer Keep Cool Bekleding Groep 1'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Römer Keep Cool Bekleding Groep 1 onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Römer Keep Cool Bekleding Groep 1

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Römer Keep Cool Bekleding Groep 1

 

Vertel wat jij van Römer Keep Cool Bekleding Groep 1 vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Römer Keep Cool Bekleding Groep 1 Römer Keep Cool Bekleding Groep 1
Römer Regenscherm Baby Safe Sleeper Römer Regenscherm Baby Safe Sleeper
Römer Kidfix SICT 2013 Black Thunder Römer Kidfix SICT 2013 Black Thunder
Römer Kidfix SICT 2013 Dark Grape Römer Kidfix SICT 2013 Dark Grape
Römer Baby-Safe Sleeper Chilli Pepper Römer Baby-Safe Sleeper Chilli Pepper
Römer Keep Cool Bekleding Evolva Römer Keep Cool Bekleding Evolva
Römer Kidfix SICT 2012 Cowmooflage Römer Kidfix SICT 2012 Cowmooflage
Römer Kidfix SICT 2013 Cool Berry Römer Kidfix SICT 2013 Cool Berry
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan