Stokke® iZiSleep™ by BeSafe® Black Melange

Brabbels vergeleek de pijzen van Stokke® iZiSleep™ by BeSafe® Black Melange en vond 2 prijzen. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Stokke®

Waar te koop ?

Winkel Prijs
babypark.nl € 279.00
BabyPark € 279.00

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Stokke® iZiSleep™ by BeSafe® Black Melange

Stokke® iZiSleep by Besafe®Stokke® iZiSleep™ van BeSafe®, die van het overtillen een koud kunstje maakt. De Stokke® iZiSleep™ van BeSafe® is een autostoeltje en een zitje voor de wandelwagen in één.Baby’s hebben een zwakke en gevoelige rug, waardoor het niet aan te raden is ze te lang in een ronde rug in een autostoel te laten liggen.BeSafe® heeft daarom Stokke® iZiSleep™ ontwikkeld: Een uniek autozitje met ligstand voor gebruik buiten de auto. De iZiSleep™ heeft een slimme vormgeving, waarbij de combinatie van hoge veiligheid en een eenvoudige montage dit kinderzitje tot ideale keuze maken voor de ouders van een baby.Eigenschappen:- Ergonomische vorm voor goede ondersteuning en veiligheid;- Maximale bescherming bij zijwaartse aanrijdingen door bijzonder diepe zijwaartse steunen;- Goed zicht naar buiten ondanks diepe zijwangen;- Zacht en comfortabel;- De autostoel is met weinig kracht strak in de auto te bevestigen met behulp van gordelspanner Isofix.Het is mogelijk om voor de BeSafe® iZiSleep™ optioneel een isofix platform te kopen. Hierdoor is het autozitje zonder hulp van de autogordel eenvoudig in en uit de auto te monteren. Gebruik van deze Isofix basis zorgt ervoor dat het zitje nog meer veiligheid biedt. Bij het gebruik van een Isofixbase is het zitje namelijk nog beter bevestigd dan wanneer een autostoel met een driepuntsgordel wordt bevestigd.De zitjes zijn onderworpen aan een crashtest die 50% strenger is dan ECE R-44-04 standaard.Geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot 15 maanden. (0-13 kg).

Type:
Merk: Stokke®

 

Prijsverloop van de 'Stokke® iZiSleep™ by BeSafe® Black Melange'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Stokke® iZiSleep™ by BeSafe® Black Melange onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Stokke® iZiSleep™ by BeSafe® Black Melange

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Stokke® iZiSleep™ by BeSafe® Black Melange

 

Vertel wat jij van Stokke® iZiSleep™ by BeSafe® Black Melange vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Stokke® Tripp Trapp® Compleet Stokke® Tripp Trapp® Compleet
Stokke® Tripp Trapp® Naturel Stokke® Tripp Trapp® Naturel
Stokke® Sleepi™ Junior Box White Wash Stokke® Sleepi™ Junior Box White Wash
Stokke® Sleepi™ Bed Walnoot Stokke® Sleepi™ Bed Walnoot
Stokke® Scoot Purple Stokke® Scoot Purple
Stokke® Xplory® Purple Stokke® Xplory® Purple
Stokke® Tripp Trapp® Europees Eiken Incl. Babyset™ Stokke® Tripp Trapp® Europees Eiken Incl. Babyset™
Stokke® Keep™ Walnoot Stokke® Keep™ Walnoot
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan